Пошуковий запит: (<.>U=Р123.0 я73$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 36
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ВА682999
Орлова, Наталія Язепівна. Біохімія та фізіологія харчування [Текст] : підручник / Н. Я. Орлова ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - 2. вид., перероб. та доп. - К. : КНТЕУ, 2006. - 282 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 277. - ISBN 966-629-251-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ВА665408
Безпека харчування: сучасні проблеми [Текст] : посібник-довідник / уклад. А. В. Бабюк [та ін.]. - Чернівці : Книга - ХХІ, 2005. - 456 с. - ISBN 966-8653-25-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | Р77903
Глобальні проблеми харчування у світі [Текст] : конспект лекцій / Київський торговельно-економічний ін-т ; сост. В. Міцик. - К. : [б.в.], 1994. - 25 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
4. | Р115910
Шмалей, С. В. Дієтологія [Текст] : навч. програма для студ. галузей 0401 "Природничі науки" та 0102 "Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини" вищ. навч. закл. / С. В. Шмалей, І. В. Редька ; Херсон. держ. ун-т. - Херсон : Херсонська міська друкарня, 2009. - 32 с. : табл. - Бібліогр.: с. 24-31. - 300 прим. - ISBN 978-966-1510-18-9 На тит. арк. автори не зазнач.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ВА821460
Дієтологія у термінах, схемах, таблицях, тестах [Текст] : навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл. / М. П. Гребняк [та ін.]. - Дніпро : Акцент ПП, 2018. - 247 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 246 . - 300 прим. - ISBN 978-966-921-156-9 На тит. арк. і обкл. зазнач. авт.: М. П. Гребняк, С. А. Щудро.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | В353387/1
Диетическое питание [Текст] : пособие-справ. : учеб. пособие для студентов вузов : в 2 т. - Сумы : Университетская книга, 2011 . - ISBN 978-966-680-581-5. Т. 1 : Физиологические основы диетического питания / [Черевко А. И. и др.]. - 2011. - 432 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 431. - 500 прим. - ISBN 978-966-680-580-8 (Т. 1)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВА613834
Бобышева, Татьяна Николаевна. Использование продукции NEWAYS в медицинской практике [Текст] : учеб. пособие / Т. Н. Бобышева. - Тверь : [б.и.], 2000. - 248 с. - ISBN 5-87049-177-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ВА605968
Мельник, Оксана Василівна. Клінічна нутриціологія [Текст] : навч. посіб. / О. В. Мельник ; Дніпропетровський національний ун-т. - Д. : РВВ ДНУ, 2000. - 88 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ВА629723
Коршунова, Ганна Федорівна. Нетрадиційне харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" / Г. Ф. Коршунова ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2002. - 135 с. - Бібліогр.: с. 133-134. - ISBN 5-7763-0022-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | В344925/Ч. 1
Оздоровительное и диетическое питание [Текст] : цикл лекций для слушателей курса "Нутрициология", курса информации и стажировки "Биологические активные добавки в рациональном, лечебном и лечебно-профилактическом питании" для практикующих врачей, сотрудников компаний по производству и распространению биологически активных добавок, приверженцев здорового питания / ред. В. И. Циприян ; Национальный медицинский ун-т им. А.А.Богомольца. - К. : Логос, 2001 . Ч. 1. - [Б. м.] : [б.и.], 2001. - 336 с. - Библиогр. в конце лекций. - ISBN 966-581-287-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ВА643576
Гулий, Іван Степанович. Основи валеології [Текст] : валеологічні аспекти харчування: Підруч. для студ. вищих навч. закл. / І. С. Гулий [и др.] ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003. - 334 с. - Бібліогр.: с. 321-324. - ISBN 966-612-026-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ВА865640
Гурова, А. І. Основи дієтології [Текст] : метод. рек. до практ. занять для студентів закл. вищ. освіти спец. 227 Фізична реабілітація (Фізична терапія, ерготерапія) освіт. рівня "магістр" усіх форм навчання / А. І. Гурова ; Херсон. держ. ун-т. - Херсон : Вишемирський В. С., 2019. - 63 с. : табл. - Бібліогр.: с. 34-37. - 100 прим. - ISBN 978-617-7783-81-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ВА712996
Буц, А. М.. Основи збалансованого харчування студентів [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / А. М. Буц ; Українська держ. академія залізничного транспорту. - Х. : УкрДАЗТ, 2008. - 166 с. - Библиогр.: с. 164-166. - ISBN 978-966-7593-95-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | ВА661461
Кручаниця, Марія Іванівна. Основи оздоровчого харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. вищих навч. закл. фіз. виховання і спорту / М. І. Кручаниця [и др.] ; Ужгородський національний ун-т. Факультет фізичного виховання і спорту. - Ужгород : Видавництво В.Падяка, 2004. - 215 с. - Бібліогр.: с. 212-213. - ISBN 966-7400-07-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ВА771650
Міхеєнко, Олександр Іванович. Основи раціонального та оздоровчого харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. І. Міхеєнко. - Суми : Університетська книга, 2013. - 183 с. - Бібліогр.: с. 178-181. - 300 прим. - ISBN 978-966-680-668-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ВА656069
Основи фізіології харчування [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.]. - Х. : Торнадо, 2003. - 408 с.: іл. - Бібліогр.: с. 401-402. - ISBN 966-635-498-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ВА784029
Основи фізіології харчування [Текст] : навч. посіб. (практикум) / [Н. В. Дуденко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : [б. в.], 2013. - 107 с. : табл. - Бібліогр.: с. 107. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-311-9
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | В349136/Ч. 2
Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. - Суми : ВТД "Університетська книга", 2004 . Ч. 2 : Основи гігієни та безпеки харчування / О. М. Царенко [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2004. - 282 с.: табл. - Бібліогр.: с. 276-278. - ISBN 966-680-162-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ВА840038
Основи харчування [Текст] : підручник / [М. І. Кручаниця та ін.] ; Держ. ВНЗ "Ужгород. нац. ун-т", Ф-т здоров'я та фіз. виховання, Словац. ун-т здоров'я. - Ужгород : Говерла, 2019. - 251 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 168-171. - 100 прим. - ISBN 978-617-7333-94-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | Р93545
Березовикова, Ирина Петровна. Основные принципы здорового питания [Текст] : лекция по курсу "Физиология питания" для студ. спец. 271200 "Технология продуктов общественного питания" / И. П. Березовикова ; Центросоюз Российской Федерации, Сибирский ун-т потребительской кооперации. - Новосибирск : Издательство СибУПК, 2001. - 17 с.: рис. - Библиогр.: с.17
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |