Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.0 я73$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 36
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ВА682999

Орлова, Наталія Язепівна.
Біохімія та фізіологія харчування [Текст] : підручник / Н. Я. Орлова ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - 2. вид., перероб. та доп. - К. : КНТЕУ, 2006. - 282 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 277. - ISBN 966-629-251-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ВА665408


Безпека харчування: сучасні проблеми [Текст] : посібник-довідник / уклад. А. В. Бабюк [та ін.]. - Чернівці : Книга - ХХІ, 2005. - 456 с. - ISBN 966-8653-25-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
Р77903


Глобальні проблеми харчування у світі [Текст] : конспект лекцій / Київський торговельно-економічний ін-т ; сост. В. Міцик. - К. : [б.в.], 1994. - 25 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
4.
Р115910

Шмалей, С. В.
Дієтологія [Текст] : навч. програма для студ. галузей 0401 "Природничі науки" та 0102 "Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини" вищ. навч. закл. / С. В. Шмалей, І. В. Редька ; Херсон. держ. ун-т. - Херсон : Херсонська міська друкарня, 2009. - 32 с. : табл. - Бібліогр.: с. 24-31. - 300 прим. - ISBN 978-966-1510-18-9
На тит. арк. автори не зазнач.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА821460


Дієтологія у термінах, схемах, таблицях, тестах [Текст] : навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл. / М. П. Гребняк [та ін.]. - Дніпро : Акцент ПП, 2018. - 247 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 246 . - 300 прим. - ISBN 978-966-921-156-9
На тит. арк. і обкл. зазнач. авт.: М. П. Гребняк, С. А. Щудро.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
В353387/1

Диетическое питание [Текст] : пособие-справ. : учеб. пособие для студентов вузов : в 2 т. - Сумы : Университетская книга, 2011 . - ISBN 978-966-680-581-5.
Т. 1 : Физиологические основы диетического питания / [Черевко А. И. и др.]. - 2011. - 432 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 431. - 500 прим. - ISBN 978-966-680-580-8 (Т. 1)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ВА613834

Бобышева, Татьяна Николаевна.
Использование продукции NEWAYS в медицинской практике [Текст] : учеб. пособие / Т. Н. Бобышева. - Тверь : [б.и.], 2000. - 248 с. - ISBN 5-87049-177-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ВА605968

Мельник, Оксана Василівна.
Клінічна нутриціологія [Текст] : навч. посіб. / О. В. Мельник ; Дніпропетровський національний ун-т. - Д. : РВВ ДНУ, 2000. - 88 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ВА629723

Коршунова, Ганна Федорівна.
Нетрадиційне харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" / Г. Ф. Коршунова ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2002. - 135 с. - Бібліогр.: с. 133-134. - ISBN 5-7763-0022-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
В344925/Ч. 1

Оздоровительное и диетическое питание [Текст] : цикл лекций для слушателей курса "Нутрициология", курса информации и стажировки "Биологические активные добавки в рациональном, лечебном и лечебно-профилактическом питании" для практикующих врачей, сотрудников компаний по производству и распространению биологически активных добавок, приверженцев здорового питания / ред. В. И. Циприян ; Национальный медицинский ун-т им. А.А.Богомольца. - К. : Логос, 2001 .
Ч. 1. - [Б. м.] : [б.и.], 2001. - 336 с. - Библиогр. в конце лекций. - ISBN 966-581-287-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ВА643576

Гулий, Іван Степанович.
Основи валеології [Текст] : валеологічні аспекти харчування: Підруч. для студ. вищих навч. закл. / І. С. Гулий [и др.] ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003. - 334 с. - Бібліогр.: с. 321-324. - ISBN 966-612-026-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ВА865640

Гурова, А. І.
Основи дієтології [Текст] : метод. рек. до практ. занять для студентів закл. вищ. освіти спец. 227 Фізична реабілітація (Фізична терапія, ерготерапія) освіт. рівня "магістр" усіх форм навчання / А. І. Гурова ; Херсон. держ. ун-т. - Херсон : Вишемирський В. С., 2019. - 63 с. : табл. - Бібліогр.: с. 34-37. - 100 прим. - ISBN 978-617-7783-81-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ВА712996

Буц, А. М..
Основи збалансованого харчування студентів [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / А. М. Буц ; Українська держ. академія залізничного транспорту. - Х. : УкрДАЗТ, 2008. - 166 с. - Библиогр.: с. 164-166. - ISBN 978-966-7593-95-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ВА661461

Кручаниця, Марія Іванівна.
Основи оздоровчого харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. вищих навч. закл. фіз. виховання і спорту / М. І. Кручаниця [и др.] ; Ужгородський національний ун-т. Факультет фізичного виховання і спорту. - Ужгород : Видавництво В.Падяка, 2004. - 215 с. - Бібліогр.: с. 212-213. - ISBN 966-7400-07-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ВА771650

Міхеєнко, Олександр Іванович.
Основи раціонального та оздоровчого харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / О. І. Міхеєнко. - Суми : Університетська книга, 2013. - 183 с. - Бібліогр.: с. 178-181. - 300 прим. - ISBN 978-966-680-668-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВА656069


Основи фізіології харчування [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.]. - Х. : Торнадо, 2003. - 408 с.: іл. - Бібліогр.: с. 401-402. - ISBN 966-635-498-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Біологічні науки   
17.
ВА784029


Основи фізіології харчування [Текст] : навч. посіб. (практикум) / [Н. В. Дуденко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : [б. в.], 2013. - 107 с. : табл. - Бібліогр.: с. 107. - 50 прим. - ISBN 978-966-405-311-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
В349136/Ч. 2

Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. - Суми : ВТД "Університетська книга", 2004 .
Ч. 2 : Основи гігієни та безпеки харчування / О. М. Царенко [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2004. - 282 с.: табл. - Бібліогр.: с. 276-278. - ISBN 966-680-162-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ВА840038


Основи харчування [Текст] : підручник / [М. І. Кручаниця та ін.] ; Держ. ВНЗ "Ужгород. нац. ун-т", Ф-т здоров'я та фіз. виховання, Словац. ун-т здоров'я. - Ужгород : Говерла, 2019. - 251 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 168-171. - 100 прим. - ISBN 978-617-7333-94-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
Р93545

Березовикова, Ирина Петровна.
Основные принципы здорового питания [Текст] : лекция по курсу "Физиология питания" для студ. спец. 271200 "Технология продуктов общественного питания" / И. П. Березовикова ; Центросоюз Российской Федерации, Сибирский ун-т потребительской кооперации. - Новосибирск : Издательство СибУПК, 2001. - 17 с.: рис. - Библиогр.: с.17

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського