Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (62)Журнали та продовжувані видання (9)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 95
Представлено документи з 1 до 20
...
1.FAO/146.61 Biotechnology and food safety [Текст] : Report of a Joint FAO/WHO Consultation: 30 September - 4 October 1996, Rome, Italy / WHO, FAO. - Rome : FAO, 1996. - 33 p. - (FAO Food and Nutrition Paper , ISSN 0254-4725 ; 61)
2.FAO/45(3) Codex Alimentarius: Food hygiene [Текст] : Basic texts / Joint FAO/WHO Food Standards Programm, Codex Alimentarius Commission. - Rome : FAO ; Rome : WHO, 2004. - v, 68 p.
3.IAEA/STI/PUB/1031 Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with other Processes for the Improving Food Quality (1995;Pretoria). Combination processes for food irradiation: Proceedings of the Final Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with Other Processes for Improving Food Quality, organized by the Joint FAO/IAEA Division of Nuclear Techniques in Food and Agriculture and held in Pretoria, South Africa, 27 Febr.- 3 March 1995 [Текст]. - Vienna : IAEA, 1998. - 254 p. - (Panel proceedings series / IAEA, ISSN 0074-1876)
4.FAO/260 Enhancing participation in Codex activities [Текст] : an FAO/WHO training package / FAO, WHO. - Rome : FAO ; Geneva : WHO, 2005.
5.ІВ221255 Evaluation of certain food additives [Текст] : 79th rep. of the Joint FAO/WHO expert Comm. on food additives / Food and agriculture organization of the UN, WHO. - Geneva : WHO, 2015. - X, 124 p. : tab. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 990)
6.ІВ219934 Evaluation of certain food additives and contaminants [Текст] : seventy-seventh rep. of the Joint FAO/WHO Expert comm. on food additives / Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - Geneva : WHO, 2013. - VII, 75 p. : tab. - (WHO technical report series, ISSN 0512-3054 ; 983)
7.WHO/23.925 Evaluation of certain veterinary drug residues in food [Текст] : 62nd report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2004. - vi, 72 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 925)
8.WHO/23.918 Evaluation of certain veterinary drug residues in food [Текст] : 60th report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - Geneva : WHO, 2003. - v, 59 p. - (WHO Technical Report Series , ISSN 0512-3054 ; 918)
9.FAO/250 GM food safety assessment: tools for trainers [Текст]. - Rome : FAO, 2008. - x, 191 p. : fig., tables
10.WHO/685.3 Hazard characterization for pathogens in food and water [Текст] : Guidelines. - Rome : FAO ; Geneva : WHO, 2003. - xiii, 61 p. - (Microbiological risk assessment series , ISSN 1726-5274 ; 3)
11.FAO/222 FAO/WHO Global Forum of Food Safety Regulators (1;2002;Marrakesh). Improving efficiency and transparency in food safety systems - sharing experiences [Текст] : Proceedings of the Forum: 28-30 January 2002, Marrakesh, Morocco. - Rome : FAO ; Rome : WHO, 2002. - vi, 219 p.
12.ІР7680 Ladygiene R. Investigation, assessment and prediction of internal exposure to public from the radioactive contamination of food [Текст] : Summary of doctoral diss. Technological sciences, environmental engineering and landscape management (04T) / R. Ladygiene ; Vilnius Gediminas technical university. - Vilnius : Technika, 2006. - 24 p.: fig., tab.
13.FAO/218.24 Moench M. Rethinking the approach to groundwater and food security [Текст] / M. Moench [etc.] ; FAO, Institute for Social and Environmental Transition. - Rome : FAO, 2003. - viii, 51 p.: ill. - (Water reports , ISSN 1020-1203 ; 24)
14.WHO/685.16 Risk assessment of Vibrio parahaemolyticus in seafood [Текст] : interpretative summary and technical report / WHO; FAO. - Geneva : WHO ; Rome : FAO, 2011. - xvii, 184 p. - (Microbiological risk assessment series , ISSN 1726-5274 ; 16)
15.FAO/146.72 Joint FAO/WHO Expert Consultation on Risk Assessment of Microbiological Hazards in Foods (2001;Rome). Risk characterization of Salmonella spp. in eggs and broiler chickens and Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods [Текст] : 30 April - 4 May 2001 / WHO, FAO. - Rome : FAO, 2001. - vi, 38 p. - (FAO Food and Nutrition Paper , ISSN 0254-4725 ; 72)
16.FAO/146.65 Risk management and food safety [Текст] : Report of a Joint FAO/WHO Consultation: 27 to 31 January 1997, Rome, Italy / WHO, FAO. - Rome : FAO, 1997. - v, 27 p. - (FAO Food and Nutrition Paper , ISSN 0254-4725 ; 65)
17.MFI6251/1-3 Günther S. Virulent bacteriophages for control of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhinurium in foods [Текст] : Diss. / S. Günther ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 2007. - 147 p. - (ETH-Diss ; 17240)
18.ВА824098 Воробець М. М. Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації [Текст] : навч. посіб. / [М. М. Воробець, А. В. Сачко, І. М. Ковбаса] ; Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2017. - 96 с. : рис., табл.
19.ВА867929 Якубчак О. М. Аналіз мікробіологічних небезпечних факторів у харчовому ланцюзі [Текст] : навч. посіб. для [студентів] ВНЗ [III-IV рівня акредитації підгот. здобувачів ступеня вищ. освіти "магістр" спец. 212] Ветеринарна гігієна. Санітарія і експертиза / [О. М. Якубчак, М. А. Галабурда]. - Київ : Юстон, 2018. - 148 с. : рис., табл.
20.ВС45324 Другов Ю. С. Анализ загрязненных биосред и пищевых продуктов [Текст] : практ. руководство / Ю. С. Другов, А. А. Родин. - М. : БИНОМ. Лаборатория знаний, 2007. - 294 с.: рис., табл. - (Серия : методы в химии)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського