Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (9)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.852$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.ДС45002 Билко Т. Н. Гигиеническое обоснование применения бактериальной массы при откормке сельскохозяйственных животных и использование их мяса в питании населения [Текст] : Дис...канд.мед.наук:14.00.07 / Билко Татьяна Николаевна ; Украинский медицинский ун-т им. А.А.Богомольца. - К., 1994. - 226 л.
2.РА310006 Норавян А. О. Санитарная оценка и пищевая ценность мяса и печени овец, больных фасциолезом и дикроцелиозом [Текст] : Автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.06 / Норавян Артак Овсепович. - Ереван, 2000. - 28 с.
3.ВА591843 Виготовлення ковбас та м'ясних продуктів [Текст] / О. М. Якубчак [и др.]. - К. : Київська правда, 1999. - 127 с. - (Бібліотека ветеринарної медицини ; 2-3/1999)
4.ВА594882 Кравців Р. Й. Ветеринарно- санітарна експертиза ковбасних виробів і копченостей [Текст] : Навч. посіб. для студ. та викл. вищ. навч. закл. із спец. "Ветеринарна медицина" / Р. Й. Кравців, Ю. І. Остап'юк. - Л. : [б.в.], 1999. - 248 с.
5.ВА619018 Шепелев А. Ф. Товароведение и экспертиза мяса и мясных товаров [Текст] : Учеб. пособие для студ. высш. учеб. заведений, обуч. по экон. спец. / А. Ф. Шепелев [и др.]. - Ростов н/Д. : Издательский центр "МарТ", 2001. - 191 с.: рис.
6.ВА620456 Копейкина Л. В. Товароведение и экспертиза качества мяса и мясопродуктов [Текст] : Учеб. пособие для студ., обуч. по спец. 351100 "Товароведение и экспертиза товаров" / Л. В. Копейкина ; Дальневосточная гос. академия экономики и управления. - Владивосток : Издательство ДВГАЭУ, 2001. - 173 с.: рис.
7.ВА739637 Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів [Текст] : зб. метод. рек. / за ред. д-ра вет. наук, проф. Якубчак О. М., д-ра вет. наук, проф. Олійник Л. В. - К. : Компанія Біопром, 2011. - 186 с. : табл., рис.
8.ІВ209616 Sandmeier B. Entwicklung einer hochsensitiven immunochemischen Nachweismethode für ZNS-Gewebe in Fleisch und Fleischerzeugnissen [Текст] : Diss. / B. Sandmeier ; Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg. Die Naturwissenschaftliche Fakultäten. - [Erlangen] : [б.в.], 2005. - 173 S.: Abb., Tab.
9.ІВ194991 Kołożyn-Krajewska D. Studium zapewnienia jakości żywności w aspekcie bezpieczeństwa zdrowotnego na przykładzie wybranych produktów mięsnych [Текст] / D. Kołożyn-Krajewska. - Warszawa : Rozwój SGGW, 1998. - 86 s.: fig.
10.ВА787212 Якубчак О. М. Моніторинг біологічних ризиків як засіб запобігання виникнення інфекційних та інвазійних хвороб [Текст] : монографія / Якубчак Ольга Миколаївна, Таран Тетяна Володимирівна, Тютюн Анатолій Іванович ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : КОМПРИНТ, 2014. - 110 с. : рис., табл.
11.ВА807583 Якубчак О. М. Гігієна м'яса (концепція аналізу ризиків в критичних точках управління) [Текст] : [навч. посіб.] / [О. М. Якубчак, Т. В. Таран]. - Київ : Компринт, 2016. - 139 с. : табл. - (Навчальні посібники для ВНЗ. Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза)
12.ІС15374 Vatanparast R. Entwicklung einer quantitativen Real-Time PCR Methode zur Bestimmung der Gesamtkeimzahl in Geflügelfleisch [Текст] : Diss. / Raha Vatanparast ; Von der Naturwissenschaftlichen Fak. der Gottfried Wilhelm Leibniz Univ. Hannover. - Hannover, 2016. - XVI, 223 Bl. : Abb., Tab.
13.Р135001 Методичні вказівки до лабораторних робіт "Визначення вмісту нітратів в харчових продуктах" з курсів "Агроекологія", "Загальна екологія та неоекологія", "Екологія людини", "Соціоекологія" для студентів спеціальності "Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування" всіх форм навчання [Текст] / [уклад.: Т. С. Тихомирова та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків : НТУ "ХПІ", 2018. - 18 с. : рис., табл.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського