Пошуковий запит: (<.>U=Ю811.17$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 35
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | РА395391
Бець, Світлана Миколаївна. Смак і мода: соціокультурний і праксеологічний контексти [Текст] : автореф. дис. ... канд. філос. наук : 09.00.04 / Бець Світлана Миколаївна ; Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. - К., 2012. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС148767
Бець, Світлана Миколаївна. Смак і мода: соціокультурний і праксеологічний контексти [Текст] : дис. ... канд. філос. наук : 09.00.04 / Бець Світлана Миколаївна ; Київ. нац. ун-т буд-ва і архітектури. - Київ, 2012. - 210, [26] арк. : іл., табл. - Бібліогр.: арк. 195-210.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | В351840/Т. 2
Густосологія [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.: зібр. творів : в 10 т. / Ін-т інновац. технологій і змісту освіти. - Х. : Колегіум, 2009 . Т. 2 : Эстетические вкусы: их истоки и формирование / Н. Г. Калашник. - 2009. - 250 с. - ISBN 978-966-8604-47-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | В351840/Т. 1
Густосологія [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.: зібр. творів : в 10 т. / Ін-т інновац. технологій і змісту освіти. - Х. : Колегіум, 2009 . Т. 1 : Естетичні смаки: їх витоки і формування / Н. Г. Калашник. - 2009. - 226 с. - Бібліогр.: с. 170-174. - ISBN 978-966-8604-48-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | В351840/Т. 4
Густосологія [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.: зібр. творів : в 10 т. / Ін-т інновац. технологій і змісту освіти. - Х. : Колегіум, 2009 . Т. 4 : Теорія і практика формування естетичних смаків. Курс лекцій / Н. Г. Калашник. - 2009. - 313 с. - Бібліогр.: с. 307-313. - ISBN 978-966-8604-53-9
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | В351840/Т. 3
Густосологія [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.: зібр. творів : в 10 т. / Ін-т інновац. технологій і змісту освіти. - Х. : Колегіум, 2009 . Т. 3 : Теорія і практика формування естетичних смаків / Н. Г. Калашник. - 2009. - 294 с. - Бібліогр.: с. 169-177. - ISBN 978-966-8604-49-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | В351840/Т. 7
Густосологія [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.: зібр. творів : в 10 т. / Ін-т інновац. технологій і змісту освіти. - Х. : Колегіум, 2009 . Т. 7 : Самостійна робота - потужний засіб сучасної освіти і виховання / Н. Г. Калашник, В. Л. Вертегел. - 2009. - 318 с. - Бібліогр.: с. 288-298. - ISBN 978-966-8604-46-1
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | В351840/Т. 9
Густосологія [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.: зібр. творів : в 10 т. / Ін-т інновац. технологій і змісту освіти. - Х. : Колегіум, 2009 . Т. 9 : Формування фахово-спрямованого естетичного смаку майбутніх правоохоронців / Н. Г. Калашник, Ю. В. Орел-Халік. - 2009. - 269 с. - Бібліогр.: с. 252-269. - ISBN 978-966-8604-55-3
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | В351840/Т. 10
Густосологія [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.: зібр. творів : в 10 т. / Ін-т інновац. технологій і змісту освіти. - Х. : Колегіум, 2009 . Т. 10 : Соціалізація особистості засобами естетичного виховання та фізичної культури / Н. Г. Калашник, В. В. Феуєрман. - 2009. - 266 с. - Бібліогр.: с. 244-261. - ISBN 978-966-8604-54-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | Табачник Д. В. В136/1
Густосологія [Текст] : зібр. творів в 10 томах: навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Ін-т інновацій технологій і змісту освіти. - Х. : Колегіум, 2009 . Т. 1 : Естетичні смаки: їх витоки і формування : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Н. Г. Калашник . - 2009. - 228 с. - Бібліогр.: с. 170-174. - 500 прим. - ISBN 978-966-8604-48-05
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | Табачник Д. В. В136/6
Густосологія [Текст] : зібр. творів в 10 томах: навч. посіб. для студ. вищ. навч.закл. / Ін-т інноваційних технологій і змісту освіти. - Х. : Колегіум, 2009 . Т. 6 : Прикладная густосология: формирование эстетического вкуса детей и молодежи / Н. Г. Калашник, Н. А. Зацепина. - 2009. - 283 с. - Библиогр.: с. 228-242. - 500 прим. - ISBN 978-966-8604-51-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | Табачник Д. В. В136/8
Густосологія [Текст] : зібр. творів в 10 томах: нав. посіб. для студ. вищ. навч.закл. / Ін-т інноваційних технологій і змісту освіти. - Х. : Колегіум, 2009 . Т. 8 : Густосологія - невід'ємний компонент теорії, практики перекладу та риторики. Вступ до спеціальності / Н. Г. Калашник, Н. О. Гетьман. - 2009. - 220 с. - Бібліогр.: с. 161-164. - 500 прим. - ISBN 978-966-8604-52-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | Табачник Д. В. В136/9
Густосологія [Текст] : зібр. творів в 10 томах: навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Ін-т інноваційних технологій і змісту освіти. - Х. : Колегіум, 2009 . Т. 9 : Формування фахово-спрямованого естетичного смаку майбутніх правоохоронців / Н. Г. Калашник, Ю. В. Орел-Халік. - 2009. - 272 с. - Бібліогр.: с. 252-269. - 500 прим. - ISBN 978-966-8604-55-3
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | Табачник Д. В. В136/5
Густосологія [Текст] : зібр. творів в 10 томах: навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Ін-т інноваційних технологій і змісту освіти. - Х. : Колегіум, 2009 . Т. 5 : Естетичні смаки і формування особистості: психологічні акценти / Н. Г. Калашник, О. А. Гнатенко. - 2009. - 232 с. : табл. - Бібліогр.: с. 220-230. - 500 прим. - ISBN 978-966-8604-50-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | Табачник Д. В. В136/2
Густосологія [Текст] : зібр. в 10 томах: навч. посіб. для студ. вищ. навч.закл. / Ін-т інноваційних технологій і змісту освіти. - Х. : Колегіум, 2009 . Т. 2 : Эстетические вкусы: их истоки и формирование / Н. Г. Калашник. - 2009. - 252 с. : ил. - 500 прим. - ISBN 978-966-8604-47-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | Табачник Д. В. В136/3
Густосологія [Текст] : зібр. творів в 10 томах: навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Ін-т інноваційних технологій і змісту освіти. - Х. : Колегіум, 2009 . Т. 3 : Теорія і практика формування естетичних смаків / Н. Г. Калашник. - 2009. - 296 с. - Бібліогр.: с. 169-177. - 500 прим. - ISBN 978-966-8604-49-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | Табачник Д. В. В136/4
Густосологія [Текст] : зібр. творів в 10 томах: навч. посіб. для студ. вищ. навч. закладів / Ін-т інноваційних технологій і змісту освіти. - Х. : Колегіум, 2009 . Т. 4 : Теорія і практика формування естетичних смаків : курс лекцій / Н. Г. Калашник. - 2009. - 316 с. - Бібліогр.: с. 307-313. - 500 прим. - ISBN 978-966-8604-53-9
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | В351840/Т. 8
Густосологія [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.: зібр. творів : в 10 т. / Ін-т інновац. технологій і змісту освіти. - Х. : Колегіум, 2009 . Т. 8 : Густосологія - невід'ємний компонент теорії, практики перекладу та риторики. Вступ до спеціальності / Н. Г. Калашник, Н. О. Гетьман. - 2009. - 217 с. - Бібліогр.: с. 161-164. - ISBN 978-966-8604-52-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | В351840/Т. 6
Густосологія [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.: зібр. творів: в 10 т. / Ін-т інновац. технологій і змісту освіти. - Х. : Колегіум, 2009 . Т. 6 : Прикладная густосология: формирование эстетического вкуса детей и молодежи / Н. Г. Калашник, Н. А. Зацепина. - 2009. - 281 с. - Библиогр.: с. 228-242. - ISBN 978-966-8604-51-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | В351840/Т. 5
Густосологія [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.: зібр. творів : в 10 т. / Ін-т інновац. технологій і змісту освіти. - Х. : Колегіум, 2009 . Т. 5 : Естетичні смаки і формування особистості: психологічні акценти / Н. Г. Калашник, О. А. Гнатенко. - 2009. - 230 с. - Бібліогр.: с. 220-230. - ISBN 978-966-8604-50-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |