Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (9)
Пошуковий запит: (<.>A=ШЕМАНСЬК$<.>+<.>A=ЄВГЕНІЯ$<.>+<.>A=ІВАНІВНА$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4

      
1.
Р109777


Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт з розд. "Визначення складу та якості фосфатидних концентратів" для студ. спец. 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. І. Осейко, Є. І. Шеманська. - К. : НУХТ, 2006. - 47 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
Р108468


Біохімія та технологія олієжирової сировини [Текст] : методичні вказівки до виконання лаб. робіт для студ. спец. 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. В. Пешук, Є. І. Шеманська. - К. : НУХТ, 2007. - 45 с. - Бібліогр.: с. 44

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА380701

Шеманська, Євгенія Іванівна.
Технологія функціональних жирових продуктів на основі фосфоліпідів та есенціальних жирних кислот [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Шеманська Євгенія Іванівна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2011. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС148276

Шеманська, Євгенія Іванівна.
Технологія функціональних жирових продуктів на основі фосфоліпідів та есенціальних жирних кислот [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Шеманська Євгенія Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2010. - 195 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 170-195.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського