![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Ж.ц(4УКР) я73-5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. | Р95031
Метрологія, стандартизація і сертифікація [Текст] : методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія жирів і жирозамінників" заочної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Пасічний, М. М. Клименко. - К. : НУХТ, 2002. - 15 с.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| | | | |
2. | Р95032
Метрологія, стандартизація і сертифікація [Текст] : методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" заочної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Пасічний, М. М. Клименко. - К. : НУХТ, 2002. - 15 с.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
|