Пошуковий запит: (<.>U=Л8/9 я73$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
|
| | |
|
1. | Р95020
Технологія харчових виробництв [Текст] : методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.090500 "Теплоенергетика" заочної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. О. Прядко [та ін]. - К. : НУХТ, 2002. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ВА627110
Переработка продукции животноводства [Текст] : учеб. пособие для студ. с.-х. вузов по спец. "Зоотехния" / А. Х. Яппаров [и др.]. - Казань : Матбугат Йорты, 2001. - 278 с.: рис. - ISBN 5-89120-155-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | Р101873
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання лабораторних, практ., розрахунково-графічних і контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. І. О. Сисоєв [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 36 с. - Бібліогр.: с. 34-35
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ВС42686
Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань [та ін.]. - К. : Лібра, 2006. - 304 с.: рис. - ISBN 966-7035-77-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ВА713262
Методичні вказівки з виконання дипломних проектів і робіт бакалавра, фахівця і магістра для студентів денної й заочної форм навчання спеціальностей 7.090 220 "Обладнання хімічних виробництв і підприємств будівельних матеріалів", 7.090 221 "Обладнання переробних і харчових виробництв" [Текст] / Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т" ; уклад. А. С. Мочаєв [та ін.]. - Х. : НТУ "ХПІ", 2008. - 60 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ВА724745
Проектування технологічних процесів в переробній галузі [Текст] : навч. посіб. для викон. диплом. проектів з механізації переробки та зберігання с.-г. продукції при підгот. фахівців із напряму: 6.100202 "Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва" / О. Я. Стрельчук [та ін.] ; за ред. О. Я. Стрельчука ; Поділ. держ. аграр.-техн. ун-т. - Кам'янець-Подільський : ФОП Сисин О. В. : Абетка, 2009. - 459 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 447-454. - 300 прим. - ISBN 978-966-1549-32-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВА734858
Димань, Тетяна Миколаївна. Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів [Текст] : підручник / Т. М. Димань, Т. Г. Мазур. - К. : Академія, 2011. - 517 с. : рис., табл. - (Альма-матер). - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-580-310-2 (серія). - ISBN 978-966-580-346-1
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ВА832959
Дударєв, Ігор Миколайович. Технологічні розрахунки переробних та харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / І. М. Дударєв, С. Г. Панасюк ; Луц. нац. техн. ун-т. - Луцьк : ІВВ Луц. НТУ, 2019. - 430, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 427-428. - 300 прим. - ISBN 978-617-672-205-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ВА838399
Сухенко, Юрій Григорович. Проектування технологічних процесів переробних і харчових виробництв. Лабораторний практикум [Текст] : навч. посіб. для студентів напряму підгот. "Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва" / Сухенко Ю. Г., Ткачук А. І., Дениско О. А. ; за ред. д-ра техн. наук, проф. Ю. Г. Сухенка ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Нічлава, 2011. - 262 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 257-258 . - 300 прим. - ISBN 978-966-8163-19-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ВА845833
Інноваційні технології та обладнання галузі. Переробка продукції рослинництва [Текст] : посіб.-практикум / Самойчук К. О. [та ін.] ; [Тавр. держ. агротехнол. ун-т ім. Дмитра Моторного], ОПХВ ім. Ф. Ю. Алпачика. - Мелітополь : Люкс, 2020. - 311 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 309-311. - 70 прим. - ISBN 978-617-7218-94-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ВА852459
Наукові основи харчових технологій [Текст] : навч.-метод. посіб. / уклад.: В. М. Федорів, І. М. Кобаса, С. Д. Борук ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича : Рута, 2021. - 119 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 110-117. - 50 прим.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ВА860783
Сучасні досягнення харчової науки [Текст] : навч. посіб. для студентів і аспірантів спец. 181 "Харчові технології" / [В. І. Ладика та ін.] ; за заг. ред. Ладики В. І. ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Херсон : Олді-плюс, 2022. - 350 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-289-581-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ВА860964
Загальні технології харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / [М. Я. Бомба та ін.] ; за заг. ред. д-ра с.-г. наук, проф. М. Я. Бомби. - Львів : Ліга-Прес, 2018. - 409 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 403-409. - 300 прим. - ISBN 978-617-397-211-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | ВА865874
Семко, Тетяна. Технології харчових виробництв. Лабораторний практикум [Текст] : [для здобувачів вищ. освіти ОС "бакалавр" галузі знань 18 "Виробництво та технології" спец. 181 "Харчові технології"] / Тетяна Семко, Олена Пахомська ; Держ. торг.-екон. ун-т, Вінниц. торг.-екон. ін-т. - Вінниця : Вид.-ред. від. ВТЕІ ДТЕУ, 2023. - 284 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 282-283. - 300 прим. - ISBN 978-966-918-063-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ВА868094
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : підручник / Подпрятов Г. І. [та ін.]. - Київ : Ямчинський О. В. [вид.], 2023. - 843 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 838-843. - 100 прим. - ISBN 978-617-8282-32-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ВА868089
Подпрятов, Григорій Іванович. Переробка продукції рослиниицтва [Текст] : навч. посіб. / Подпрятов Г. І., Бобер А. В., Гунько С. М. - Київ : НУБіП України, 2023. - 579 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 578-579. - 100 прим. - ISBN 978-617-8102-98-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | Видання в опрацюванні - ще не надійшло за місцем зберігання
Гніцевич, В. А. Харчові технології [Текст] : підручник / В. А. Гніцевич, М. Ф. Кравченко. - ISBN 978-966-918-108-4. Т. 1 : Технологія продуктів рослинного походження. - Київ : Держ. торг.-екон. ун-т, 2024. - 412 с. - ISBN 978-966-918-109-1
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |