Пошуковий запит: (<.>U=Л80 н6$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
|
| | |
|
1. | ВА596135
Основи охорони праці [Текст] : підруч. для студ. вищих закладів освіти харчової пром-сті / М. П. Купчик [та ін.] ; ред. М. П. Купчик, М. П. Гандзюк ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 2000. - 409 с. - Бібліогр.: с. 408-409. - ISBN 966-7233-19-7
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ВА603496
Микроклимат в горячих цехах предприятий пищевых производств (научно-производственное издание) [Текст] / В. В. Осокин [и др.] ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк : [б.и.], 2000. - 50 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ВА614608
Зайцев, Александр Михайлович. Пожарная безопасность на пищевых производствах [Текст] : учеб. пособие / А. М. Зайцев [и др.] ; Санкт-Петербургский гос. ун-т низкотемпературных и пищевых технологий. - СПб. : СПбГУНиПТ, 2000. - 53 с. - ISBN 5-89565-043-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | Р95063
Екологія харчових виробництв і продуктів [Текст] : метод. вказ. до викон. дипломного проекту для студ. спец. 7.091713 денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. І. Салюк. - К. : НУХТ, 2002. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | Р95756
Охорона праці в галузі [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи для студ. спец. напряму 0907 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. П. Гандзюк [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 34 с.: табл. - Бібліогр.: с. 34
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | Р110424
Типові галузеві норми безплатної видачі працівникам спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту в харчовій промисловості (олійно-жирове, спиртове, лікеро-горілчане, пиво-безалкогольне, кондитерське, тютюнове, тютюново-ферментаційне, парфумерно-косметичне та ефіроолійне виробництво): ДНАОП 1.8.10-3.09-98 [Текст]. - Х. : Форт, 2004. - 35 с. - (Інформаційно-довідкова література з охорони праці)
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВА682373
Осокін, Володимир Васильович. Основи інженерної екології переробних і харчових виробництв [Текст] : підручник для студ. вищих навч. закл. / В. В. Осокін, Ю. А. Селезньова ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2007. - 132 с.: рис. - Бібліогр.: с. 127-128. - ISBN 978-966-385-047-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | Р106961
Яцюк, Микита Мефодійович. Стихійні лиха, аварії та катастрофи на території України [Текст] : конспект лекції з дисципліни "Цивільна оборона" для студ. усіх спец. денної та заочн. форм навчання / М. М. Яцюк [и др.] ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2006. - 28 с. - (Конспекти лекцій). - Бібліогр.: с. 28
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | Р107135
Вступ до фаху [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. реферату для студ. спец. 6.070800 "Екологія та охорона навколишнього середовища" спеціалізації 6.070800.01 "Екологія харчової промисловості" напряму 0708 "Екологія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Х. Суходол. - К. : НУХТ, 2004. - 30 с. - Бібліогр.: с. 27-28
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | Р107140
Екологічний семінар [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та проведення семінар. занять для студ. спец. 6.070800 "Екологія та охорона навколишнього середовища" напряму 0708 "Екологія" ден. форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. В. Левандовський [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 19 с. - Бібліогр.: с. 18-19
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | Глушков В.М./ВА1155
Сенькин, Евгений Григорьевич. Техника безопасности и противопожарная техника в пищевой промышленности [Текст] : учеб. пособие для техникумов пищевой пром-сти / Е. Г. Сенькин. - М. : Пищевая промышленность, 1973. - 302 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 294-296. - 40 000 (15001-4000) прим.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ВА732833
Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з дисципліни "Охорона праці в галузі" [Текст] : для студ. спец. 7.010104 "Професійне навчання" профілю підготов. "Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування" / Д. П. Крамаренко, Г. В. Своєволіна, О. Я. Крокошенко, О. І. Кірєєва ; ДЗ "Луган. нац. ун-т ім. Т. Шевченка". - Луганськ : ДЗ "ЛНУ ім. Тараса Шевченка", 2010. - 84 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 100 прим.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ВА734069
Промислова екологія харчових виробництв [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / В. В. Осокін, Ю. А. Селезньова, К. А. Ржесік, Р. В. Брюшков ; Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : [ДонНУЕТ], 2010. - 192 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 184-186. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-187-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | E/ESCWA/TECH/1999/7
Environmentally Sound Technologies in the Food Industry [Text] / Economic and Social Commission for Western Asia. - New York : UN, 2000. - viii, 83 p. - ISBN 92-1-128220-9
Рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| |