Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (10)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80 р(4УКР)3-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
Р84114


Робоча програма курсу "Сертифікація продовольчих товарів" [Текст] : для студ. товарознавчого ф-ту всіх спец. / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; уклад. Н. В. Притульська, А. А. Самойленко. - К. : [б.в.], 1998. - 11 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
Р95088


Методичні рекомендації до підготовки робочих програм практик студентів [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Й. І. Сторіжко, В. А. Лагода. - К. : НУХТ, 2002. - 6 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
Р95102


Робоча програма ознайомлювальної практики для студентів ІІ курсу спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання і переробки зерна" напряму 6.0917 "Харчова технологія і інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. І. Шаповаленко [та ін]. - К. : НУХТ, 2002. - 8 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
Р97169


Програма виробничої конструкторсько-технологічної практики студентів V курсу спеціальності 7.090221 "Обладнання переробних і харчових виробництв" професійно-освітнього напряму "Інженерна механіка" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Г. Мирончук, Л. О. Орлов. - К. : НУХТ, 2002. - 14 с. - Бібліогр.: с.13-14.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
Р97170


Програма переддипломної практики студентів v курсу спеціальності 7.090221 "Обладнання переробних і харчових виробництв" професійно-освітнього напряму "Інженерна механіка" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Г. Мирончук, Л. О. Орлов. - К. : НУХТ, 2002. - 7 с. - Бібліогр.: с.7.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
Р101266


Програма другої технологічної практики для студентів спеціальності 7.091722 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. О. Федоренченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 23 с. - Бібліогр.: с. 22-23

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
Р101497


Програма виробничої практики студентів спеціальності 7.090264 "Машини і технології переробки використаної упаковки" напряму 0902 "Інженерна механіка" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. М. Гавва [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 12 с. - Бібліогр.: с. 12

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
Р110041


Якість і безпека харчових продуктів [Текст] : тести для студ. спец. 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" (ден. та заоч. форми навчання) / уклад. П. Х. Пономарьов [та ін.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2007. - 31 с. - Бібліогр.: с. 3

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ВА663367


Методичні рекомендації до складання та використання тестів для діагностики знань студентів [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. М. М. Масліков, В. А. Лагода. - К. : НУХТ, 2005. - 50 с.: рис. - Бібліогр.: с. 48

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
Р105811


Наскрізна програма виробничої практики студентів спеціальності 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. О. Гапченко. - К. : НУХТ, 2005. - 20 с. - Бібліогр.: с. 19-20

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
Р105813


Робоча програма загальноінженерної практики студентів III курсу спеціальності 6.092900 "Промислова біотехнологія" напряму 0929 "Біотехнологія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Поводзинський [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 19 с. - Бібліогр.: с. 19

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
Р106978


Робоча програма ознайомлювальної практики стеднтів ІІ курсу спеціальності 6.091700 "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Н. А. Гусятинська, Л. С. Клименко. - К. : НУХТ, 2005. - 8 с. - Бібліогр.: с. 8

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
Р98676


Вступ до харчової технології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної, заочної та скороченої форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. О. Рашевська. - К. : НУХТ, 2003. - 11 с. - Бібліогр.: с. 11

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
Р98650


Загальна технологія харчових виробництв і технологія галузі [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та викон. контрольних робіт для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" заоч. форми навч. та розрахункової роботи для студ. денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. М. Кошова [та ін.]. - К. : НУХН, 2003. - 30 с. + дод. - Бібліогр.: с. 29-30

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
Р113600


Положення про розроблення, затвердження та перегляд програм навчальних дисциплін у Національному університеті харчових технологій [Текст] / уклад. В. Л. Яровий, В. А. Лагода. - К. : НУХТ, 2007. - 26 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
Р123089


Фізико-хімічні методи аналізу та методи дослідження товарів [Текст] : тест. завдання для контролю рівня знань студ. товарознав.-комерц. ф-ту напряму підготов. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Скоробогатий Я. П. та ін.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 47 с. - Бібліогр.: с. 4-5. - 200 прим.

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
РА406517

Недосєкова, Наталія Сергіївна.
Формування готовності до професійної діяльності майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю у процесі виробничої практики [Текст] : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Недосєкова Наталія Сергіївна ; Херсон. держ. ун-т. - Херсон, 2014. - 20 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ВА791036


Товарознавство продовольчих товарів. Розділи "М'ясо, м'ясні товари, харчові концентрати, яйця пташині та продукти їх переробки" [Текст] : індивід. завдання для студентів напряму підгот. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" (ден. та заоч. форми навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. : Сирохман І. В., Гирка О. І.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 59 с. : табл. - Бібліогр.: с. 3. - 100 прим.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА441570

Туриця, Ольга Олегівна.
Формування професійної компетентності майбутніх технологів харчових виробництв на засадах інтегрованого підходу в коледжах [Текст] : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Туриця Ольга Олегівна ; Тернопіл. нац. пед. ун-т ім. Володимира Гнатюка. - Тернопіль, 2019. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ВА859455


Організаційно-методичне забезпечення кваліфікаційної роботи здобувачів ступеня вищої освіти магістр [Текст] : навч.-метод. посіб. : для студентів спец. 181 "Харчові технології" ОПП "Харчові технології в ресторанній індустрії" / [О. О. Гринченко та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Навч.-наук. ін-т харч. технологій та бізнесу. - 2-ге вид., допов. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2019. - 121 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 95. - 30 прим. - ISBN 978-617-7879-20-5

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського