Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я212$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8

      
1.
ВА571086


Англо-русский словарь по пищевой промышленности [Текст] : около 42 000 терминов / В. И. Дашевский [и др.] ; ред. Л. П. Ковальская. - 3. изд., стереотип. с доп. - М. : Руссо, 1995. - 704 с. - ISBN 5-88721-033-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
Р77649


Довідник термінів по визначенню якості, складу, структури, властивостей продуктів харчування [Текст] / підгот. Микитюк П. В. ; Білоцерків. с.-г. ін-т. - Біла Церква : [б. и.], 1994. - 25 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
3.
СО27310


Стандартизована термінологія технічного регулювання. Харчова промисловість. Цукор, цукрові буряки, кондитерські вироби, крохмалепродукти [Текст] : довідник / упоряд. Н. В. Вишнякова ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм-стандарт, 2005. - 74 с. - (Серія "Нормативна база підприємства"). - Бібліогр.: с. 73. - ISBN 966-7961-61-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
СО27309


Стандартизована термінологія технічного регулювання. Харчова промисловість. Молоко. м'ясо, риба [Текст] : довідник / упоряд. Н. Р. Крутяк ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм-стандарт, 2005. - 76 с. - (Серія "Нормативна база підприємства"). - ISBN 966-7961-63-Х

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
СО27308


Стандартизована термінологія технічного регулювання. Харчова промисловість. Фрукти, овочі продукти їх переробляння, соки та безалкогольні напої [Текст] : довідник / упоряд. Н. В. Вишнякова ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм-стандарт, 2005. - 72 с. - (Серія "Нормативна база підприємства"). - Бібліогр.: с. 70. - ISBN 966-7961-64-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ВС41850

Ракипов, Назиб Галиевич.
Французско-русский словарь по сельскому хозяйству и продовольствию [Текст] : около 85 000 терминов / Н. Г. Ракипов. - М. : РУССО : Русский язык, 2002. - 855 с. - Альтернативное название : Dictionnaire Francais-Russe de l'Agriculture et de l'Agro-Alimentaire. - ISBN 5-88721-130-X "РУССО". - ISBN 5-200-03201-6 "Русский язык"
На обл. авт. не указ.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
Основний фонд


      
7.
ВА672711


Англо-русский словарь по пищевой промышленности [Текст] : около 42 000 терминов / В. И. Дашевский [и др.] ; ред. Л. П. Ковальская. - 5-е изд.,стер. - М. : РУССО, 2004. - 665 с. - ISBN 5-88721-246-2 ("РУССО"). - ISBN 5-8033-0297-X ("Живой язык")

Рубрики:




Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд


      
8.
ВА868504

Бліщ, Роксолана Олександрівна.
Словник з дисципліни "Теоретичні основи харчових технологій" [Текст] : для студентів спец.: 181 "Харчові технологіїї" ступеня вищ. освіти "бакалавр" / Бліщ Роксолана Олександрівна ; Нац. ун-т "Львів. політехніка", Ін-т хім. технологій, Каф. технології орган. продуктів. - Львів : Левада, 2023. - 147 с. - Бібліогр.: с. 147. - 100 прим. - ISBN 978-617-8070-75-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського