Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я73-1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
|
| | |
|
1. | В345617/Ч. 1
Луганский, Анатолий Семенович Технология производства пищевых продуктов [Текст] : учеб. пособие / А. С. Луганский, И. А. Хозяев. - Ростов-на-Дону : Донской гос. технический ун-т, 2001 . Ч. 1. - Ростов-на-Дону : [б.и.], 2001. - 83 с.: рис. - ISBN 5-7890-0173-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ВА627281
Кириллов, П. К.. Физико-механические и реологические свойства сырья и готовой продукции пищевой промышленности [Текст] : учеб. пособие / П. К. Кириллов [и др.] ; Казанский гос. технологический ун-т. - Казань : ЗАО "Новое знание", 2001. - 100 с.: ил. - Библиогр.: с. 93. - ISBN 5-89347-077-X
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ВА643384
Домарецький, Віталій Афанасійович. Технологія харчових продуктів [Текст] : підручник для студ. вищих навч. закл. / В. А. Домарецький [и др.] ; ред. А. І. Українець ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003. - 572 с. - Бібліогр.: с. 558-562. - ISBN 966-612-027-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ВА695230
Павлоцкая, Лариса Федоровна. Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки [Текст] : учебник / Л. Ф. Павлоцкая [и др.]. - К. : Инкос, 2007. - 287 с. - ISBN 966-8347-53-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ВС46203
Безопасность продовольственного сырья и пищевых продуктов [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по направлениям и спец. высшего проф. образования... / И. А. Рогов [и др.]. - Новосибирск : Сибирское университетское изд-во, 2007. - 225 с. - (Питание. Практика, технология, гигиена, качество, безопасность). - Библиогр.: с. 165-166. - ISBN 5-94087-058-9. - ISBN 978-5-94087-058-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ВА711126
Ростовський, Володимир Сергійович. Системи технологій харчових виробництв [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. / В. С. Ростовський, А. В. Колісник. - К. : Кондор, 2008. - 256 с. - Бібліогр.: с. 252-254. - ISBN 978-966-351-080-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВА712176
Коршунова, Ганна Федорівна. Технологічні основи безпеки продуктів харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / Г. Ф. Коршунова [и др.] ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : [ДонНУЕТ], 2009. - 523 с. - Бібліогр.: с. 512-523. - ISBN 978-966-385-132-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ВА729139
Голячук, Сергій Євгенович. Основи технології переробки тваринницької продукції [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / С. Є. Голячук, В. Ф. Дідух, В. М. Карпюк ; Луц. нац. техн. ун-т. - Луцьк : РВВ Луцького НТУ, 2009. - 204 с. - Бібліогр.: с. 203. - 400 прим. - ISBN 978-966-1535-24-2 На тит. л. авт. не зазнач.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ВА733192
Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : навч. посіб. / П. П. Пивоваров [та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. П. П. Пивоварова ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 362, [10] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 360-362. - 600 прим. - ISBN 978-966-405-088-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ВА734109
Загальні технології харчових виробництв [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготов. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / [А. І. Українець та ін.] ; за наук. ред.: проф. М. М. Калакури та проф. Л. Ф. Романенко ; Відкр. міжнар. ун-т розв. людини "Україна". - К. : [Університет "Україна"], 2010. - 814 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 810-813. - 300 прим. - ISBN 978-966-388-318-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ВА800205
Бочарова, Оксана Володимирівна. Управління безпечністю товарів [Текст] : підручник / О. В. Бочарова ; Одес. нац. екон. ун-т. - Одеса : Атлант, 2014. - 376 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-617-7253-00-5
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ВА817694
Подпрятов, Григорій Іванович. Переробка продукції рослинництва [Текст] : навч. посіб. під час підгот. фахівців освіт. ступеня "Магістр" спец. 201 "Агрономія" у ВНЗ III - IV рівнів акредитації (протокол 33 від 25.10.17 р.) / Г. І. Подпрятов, А. В. Бобер ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, Каф. технології зберігання, перероб. та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б. В. Лесика. - Київ : Компринт, 2017. - 523 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 504-517. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-518-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ВА833658
Бочарова, Оксана Володимирівна. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції [Текст] : підручник / О. В. Бочарова ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Атлант, 2019. - 375 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-617-7253-96-8
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | | ВА843274
Сирохман, Іван Васильович. Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення) [Текст] : підручник / Сирохман І. В., Гирка О. І., Калимон М.-М. В. ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019. - 394 с. : іл., рис., табл. - Бібліогр.: с. 394. - 300 прим. - ISBN 978-617-602-257-2
Рубрики:
Повний текст доступний у читальних залах НБУВ
У підручнику розглянуто загальні проблеми безпечності і якості харчових продуктів, шляхи їх розв’язання і регулювання в світовому співтоваристві, а також гарантування безпечності та якості харчових продуктів в Україні. Важливе місце займають питання забруднення продовольчої сировини та харчових продуктів азотовмісними сполуками, токсичними елементами і радіонуклідами, пестицидами, мікотоксинами, антибіотиками та гормональними препаратами, діоксинами, діоксин подібними сполуками, поліхлорованими біфенілами та МСDР, полі циклічними ароматичними вуглеводнями і меламінами. Вагома частка цих контамінантів є наслідком порушення технологічних прийомів на стадії вирощуванні й обробітку багатьох груп продукції рослинництва і тваринництва, вимагає певних корекцій технологічних процесів, а також транспортування і зберігання, особливо в підприємствах торгівлі, громадського харчування. Підручник розрахований на підготовку фахівців зі спеціальностей 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа».
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | ВА843249
Якість і безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій [Текст] : підручник / І. В. Сирохман [та ін.] ; за ред. заслуж. діяча науки і техніки України, д-ра техн. наук, проф. І. В. Сирохмана. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020. - 503 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 500-503. - 100 прим. - ISBN 978-617-602-269-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ВА843250
Лозова, Тетяна Михайлівна. Управління якістю та безпечністю харчових продуктів [Текст] : підручник / Лозова Т. М., Сирохман І. В. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020. - 435 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 395-396. - 100 прим. - ISBN 978-617-602-270-1
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | ВА868825
Загальні технології харчової промисловості [Текст] : підручник / О. А. Савченко [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт : Ямчинський О. В. [вид.], 2023. - 427 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 422-425. - 500 прим. - ISBN 978-617-8282-77-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
new ! "Зал нових надходжень" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| |