Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я86$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
|
| | |
|
1. | СТ2871
Системи управління безпечністю харчових продуктів [Текст] ; Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга (ISO 22000:2005, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. М. Мухаровський [та ін.] ; . - Вид. офіц. - Чинний від 01.08.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - VII, 30 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 29-30
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | СО28989
Харчова промисловість [Текст] : каталог нормативних документів / упоряд. І. В. Ковальова, В. А. Павлюкова ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : ЛЕОНОРМ, 2009. - 126 с. - (Серія "Нормативна база підприємства"). - ISBN 978-966-2023-50-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ВА722980
Кодекс Аліментаріус. Харчові продукти, одержані методом сучасної біотехнології [Текст] : довідник / упоряд.-пер. В. С. Тимошенко ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм-Стандарт, 2008. - 60 с. - (Серія "Нормативна база підприємства"). - ISBN 978-966-2023-20-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | СТ4899
Простежуваність у кормових та харчових ланцюгах. Загальні принципи та основні вимоги щодо розроблення та запровадження системи (ISO 22005:2007, IDT) [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | СО30037
Харчова промисловість. [Текст] : кат. нормат. док. / [упоряд.: Ковальова І. В., Павлюкова В. А. ; за заг. ред. Іванова В. Л.]. - Л. : Ленорм - Стандарт, 2010. - 134 с. - (Серія "Нормативна база підприємства"). - 10 прим. - ISBN 978-966-2023-73-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | СО31024
Харчова промисловість. Каталог нормативних документів [Текст] / [упоряд.: Ковальова І. В., Павлюкова В. А. ; за заг. ред. Іванова В. Л.]. - Л. : Леонорм-Стандарт, 2011. - 134 с. : табл. - (Нормативна база підприємства). - 10 прим. - ISBN 978-966-2023-92-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | СО32425
Харчова промисловість. Каталог нормативних документів [Текст] / [упоряд.: Ковальова І. В., Павлюкова В. А. ; за заг. ред. Іванова В. Л.]. - Л. : Леонорм-Стандарт, 2012. - 134 с. : табл. - (Серія "Нормативна база підприємства"). - 10 прим. - ISBN 978-617-636-005-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | СО32422
Харчова промисловість. Каталог бібліографічних описів нормативних документів [Текст] / [упоряд.: Ковальова І. В., Павлюкова В. А. ; за заг. ред. Іванова В. Л.]. - Л. : Леонорм-Стандарт, 2013. - 134 с. - (Нормативна база підприємства). - Назва обкл. : Харчова промисловість. Каталог нормативних документів. - 10 прим. - ISBN 978-617-636-041-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | FAO/260
Enhancing participation in Codex activities [Text] : an FAO/WHO training package / FAO, WHO. - Rome : FAO ; Geneva : WHO, 2005. - ISBN 92-5-105277-8 (FAO). - ISBN 92 4 159349 0 (WHO)
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| |
|
| | |
|
10. | ВА776265
Довідник міжнародних стандартів для органічного виробництва [Текст] / [за ред. Капштика М. В. та Котирло О. О.]. - К. : Горобець, 2007. - 355 с. : табл. - 1000 прим. - ISBN 978-966-8508-16-5
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | СО33836
Харчова промисловість [Текст] : кат. бібліогр. описів нормат. док., 2015 / [упоряд.: Ковальова І. В., Павлюкова В. А. ; за заг. ред. Глуховського Ю. А.]. - Львів : Леонорм-Стандарт, 2015. - 146 с. - (Нормативна база підприємства). - 10 прим. - ISBN 978-617-636-091-9
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | СТ7893
Сировина та продукти харчові. Визначення стійкості до окиснення (Прискорена проба на окиснюваність методом Оксітест) [Текст]. - Чинний від 2016-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 8 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | СТ8134
Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявлення Escherichia coli 0157 (ISO 16654:2001, IDT) [Текст]. - Чинний від 2011-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 11 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | СТ9126
Продукти харчові органічно вироблені. Настанови щодо виробництва, перероблення, маркування та продажу (GL 32-1999, Rev. 1-2001, IDT) [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - VI, 30 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | СТ10135
Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Продукція харчова. Настанови щодо розроблення і поставлення на виробництво нових та новітніх харчових продуктів [Текст]. - На заміну ДСТУ 3946:2000 ; Чинний від 2019-10-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - III, 16 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 16.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | СТ11211/1
Програми-передумови безпечності харчових продуктів [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, 2021 . - (Національний стандарт України). Ч. 1 : ДСТУ ISO/TS 22002-1:2019 (ISO/TS 22002-1:2009, IDT). Виробництво харчових продуктів. - Чинний від 2021-08-01. - Київ, 2021. - IV, 16 с. - Бібліогр.: с. 15.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |