![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1с344$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | | | |
1. | ВА787162
Контроль безпеки сировини та харчових продуктів методом атомно-абсорбційної спектроскопії [Текст] : навч. посіб. / І. М. Кобаса [та ін.] ; Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2014. - 159 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 153-157. - 100 прим. - ISBN 978-966-423-321-4
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| | | | |
2. | Видання в опрацюванні - ще не надійшло за місцем зберігання
Viet, L. Identification and application of signature peptides: a mass spectrometric approach for food authenticity testing [Text] : diss. / Viet. - Stuttgart, 2021. - IX, 183 p.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| | | | |
3. | Видання в опрацюванні - ще не надійшло за місцем зберігання
Fresch, M. Allergen analysis and authenticity control: development of mass spectrometry-based methods for animal-derived food products [Text] : diss. / Fresch. - Stuttgart, 2022. - 173, CXXXIV p.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
|