Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1 с$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 45
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС84722
Бакланов, Александр Николаевич. Ультразвук в химическом анализе: генерация аналитического сигнала и интенсификация пробоподготовки [Текст] : дис... д-ра хим. наук: 02.00.02 / Бакланов Александр Николаевич ; Днепропетровский национальный ун-т, Украинский НИИ соляной промышленности. - К., 2003. - 410 л.: рис. - Библиогр.: л. 299-338
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС76640
Зима, Світлана Володимирівна. Оберненофазова високоефективна рідинна хроматографія піролідин- і діетилдитіокарбамінатних комплексів та її застосування в аналізі вод і продуктів харчування [Текст] : дис... канд. хім. наук: 02.00.02 / Зима Світлана Володимирівна ; Волинський держ. ун-т ім. Лесі Українки. - Луцьк, 2002. - 130 арк. - арк. 113-130
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА329101
Бакланов, Олександр Миколайович. Ультразвук у хімічному аналізі: генерація аналітичного сигналу та інтенсифікація пробопідготовки [Текст] : автореф. дис... д-ра хім. наук: 02.00.02 / Бакланов Олександр Миколайович ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2004. - 36 с.: рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА321564
Зима, Світлана Володимирівна. Оберненофазова високоефективна рідинна хроматографія піролідин- і діетилдитіокарбамінатних комплексів та її застосування в аналізі вод і продуктів харчування [Текст] : автореф. дис.. канд. хім. наук: 02.00.02 / Зима Світлана Володимирівна ; Київський національний ун-т ім. Тараса Шевченка. - К., 2002. - 18 с.: рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ВА620515
Дуборасова, Татьяна Юрьевна. Сенсорный анализ пищевых продуктов. Дегустация вин [Текст] : учеб. пособие / Т. Ю. Дуборасова. - М. : Издательско-книготорговый центр "Маркетинг", 2001. - 183 с.: ил. - Библиогр.: с.180-183. - ISBN 5-94462-048-X
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | ВА625618
Методи контролю харчових виробництв [Текст] : метод. вказ. до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. П. Костенко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 101 с. - Бібліогр.: в кінці розд.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ВА632211
Информационные технологии пищевых производств в условиях неопределенности (системный анализ, управление и прогнозирование с элементами компьютерного моделирования) [Текст] / А. Е. Краснов [и др.]. - М. : ВНИИМП, 2001. - 496 с.: рис. - ISBN 5-901768-02-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ВА637198
Сенсорний аналіз [Текст] : опорний конспект лекцій для студ. спец. 7.050301, 7.050303 / уклад. А. П. Батутіна ; Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2002. - 127 с. - Бібліогр.: с. 121-122
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | Р99942
Прилади контролю параметрів якості продукції харчових виробництв [Текст] : тексти лекцій до відповід. розд. дисципліни "Автоматизація виробничих процесів" для студ. усіх спец. денної та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Т. Марченко, О. І. Левченко. - К. : НУХТ, 2003. - 33 с.: рис. - Бібліогр.: с. 33
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | Р100385
Основи комп'ютерної хімії біологічно активних речовин [Текст] : метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091722 "Технологія харчових продуктів оздоровчого призначення" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. С. Дегтярьов [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 36 с.: рис. - Бібліогр.: с. 36
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ВА648453
Родина, Тамара Григорьевна. Сенсорный анализ продовольственных товаров [Текст] : учебник для студ. вузов, обучающихся по спец. "Товароведение и экспертиза товаров" и др. технол. спец. пищевого профиля / Т. Г. Родина. - М. : Издательский центр "Академия", 2004. - 204 с.: рис., табл. - (Высшее профессиональное образование. Пищевое производство). - Библиогр.: с. 202-204. - ISBN 5-7695-1380-2
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | Р101261
Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. О. Буша. - К. : НУХТ, 2004. - 7 с. - Бібліогр.: с. 7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | Р102528
Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. В. Кочубей [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 15 с.: табл. - Бібліогр.: с. 15
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | АО137911
Простейшие способы определения доброкачественности важнейших пищевых продуктов [Текст] / сост. Я. К. Боровский, Ю. О. Герцман ; Комитет по устройству холерной выставки в г. Киеве под председательством В.К.Высоковича. - Пб. ; К. : Сотрудник, 1910. - 48 с. - Библиогр.: с. 47 Описано по правилам совр. орфографии
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | Р109776
Методи визначення нешкідливості харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. і лаб. робіт для студ. спец. 7.091701, 7.091702, 7.091704 та 7.091706 напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Г. Дроков, В. Д. Ганчук. - К. : НУХТ, 2006. - 15 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | Р106963
Сенсорний аналіз харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Д. Іванова, Л. С. Дегтярьов. - К. : НУХТ, 2006. - 38 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | СТ2697
Дослідження сенсорне. Методологія ранжування (ISO 8587:1988, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Косюра [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 11 с.: табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | ВА720303
Сенсорний аналіз [Текст] : практикум: навч. посібник / І. В. Ємченко [та ін.] ; заг. ред. І. В. Ємченко. - Л. : Афіша, 2009. - 326с., [8 ]арк. рис.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 324-326. - ISBN 978-966-325-118-9
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ВА722741
Чмиленко, Федір Олександрович. Використання ультразвукового випромінювання у хімічному аналізі [Текст] : монографія / Ф. О. Чмиленко, О. М. Бакланов ; Українська інженерно-педагогічна академія, Дніпропетровський національний ун-т. - Горлівка : Ліхтар, 2009. - 170 с.: табл., рис. - Бібліогр.: с. 157-170. - ISBN 978-966-2129-39-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | РА372721
Захаренко, Віталій Олександрович. Удосконалення методології експертизи пористих харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Захаренко Віталій Олександрович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2010. - 34 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |