Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Реферативна база даних (109)
Пошуковий запит: (<.>U=Л814$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 64
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС49438

Перетяка, Сергей Николаевич.
Совершенствование термотехнологий сушки пищевых продуктов на основе автономных испарительно- конденсационных модулей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Перетяка Сергей Николаевич ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1995. - 207 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС54044

Матвиенко, Андрей Борисович.
Интенсификация процесса экстрагирования растворимых веществ путем электрообработки растительного сырья и водных сред [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Матвиенко Андрей Борисович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 399 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС56392

Книш, Олексій Ігоревич.
Термомеханічний агрегат для обробки тонкодисперсних харчових продуктів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Книш Олексій Ігоревич ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 157 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС51582

Ермаков, Петр Петрович.
Автоколебательная массообменная аппаратура пищевой промышленности [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Ермаков Петр Петрович ; Украинский гос. химико-технологический ун-т. - Днепропетровск, 1994. - 421 л.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС88458

Дубковецький, Ігор Володимирович.
Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Дубковецький Ігор Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 173 арк.: рис. - арк. 144-158

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС102232

Потапов, Владимир Алексеевич.
Научные основы анализа и управления кинетикой сушки пищевого сырья [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Потапов Владимир Алексеевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2007. - 378 л.: рис.+ прил. - Библиогр.: л. 349-378
Две кн. единицы

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС107262

Піддубний, Володимир Антонович.
Наукові основи і апаратурне оформлення перехідних процесів харчових і мікробіологічних виробництв [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Піддубний Володимир Антонович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 433 арк.: рис. - арк. 315-335

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
ДС45580сл

Шиян, Петр Леонидович.
Разработка ресурсо- и энергосберегающей технологии и техники ректификации в пищевой промышленности [Текст] : дис...д-ра техн.наук:05.18.07 / Шиян Петр Леонидович ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1993. - 494 л. - л.:392-408
Для сл. пользования

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ДС70595

Шишко, Людмила Станиславовна.
Моделирование тепломассопереноса в процессе конвективной сушки пищевого сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Шишко Людмила Станиславовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 163 л. - Библиогр.:л. 146-155

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ДС73286

Вересоцький, Юрій Іванович.
Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Вересоцький Юрій Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 209 арк. - арк. 165-185

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ДС73753

Погожих, Николай Иванович.
Научные основы теории и техники сушки пищевого сырья в массообменных модулях [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Погожих Николай Иванович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2002. - 369 л. - Библиогр.: л. 332-355

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ДС48023

Шурчкова, Юлия Александровна.
Разработка нового способа диспергирования в жидкой среде и создание на его основе технологических процессов и оборудование для пищевой промышленности [Текст] : дис...д-ра техн. наук в форме науч. доклада: 05.18.12 / Шурчкова Юлия Александровна ; НАН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 1994. - 51 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА281202

Долинская, Инна Николаевна.
Совершенствование процесса экстрагирования сахара путем электрообработки свекловичной стружки [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Долинская Инна Николаевна ; КТИПП. - К., 1993. - 22 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА283750сл

Шиян, Петро Леонiдович.
Розробка ресурсo- i енергозберiгаючоє технологiє i технiки ректифiкацiє в харчовоє промисловостi [Текст] : автореф.дис...д-ра техн.наук / Шиян Петро Леонiдович ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1993. - 51 с.
Для сл.користування

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА290730

Перетяка, Сергій Миколайович.
Удосконалення термотехнологій сушіння харчових продуктів на основі автономних випарно- конденсаційних модулів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Перетяка Сергій Миколайович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1995. - 23 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА298481

Книш, Олексій Ігоревич.
Термомеханічний агрегат для обробки тонкодисперсних харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Книш Олексій Ігоревич ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
РА339274

Дубковецький, Ігор Володимирович.
Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Дубковецький Ігор Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
РА350671

Потапов, Володимир Олексійович.
Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Потапов Володимир Олексійович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 35 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА284894

Терзієв, Сергій Георгійович.
Розробка ресурсосберегаючих та екологічно чистих технологій сушки харчових продуктів на основі теплообмінників на теплових трубах [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Терзієв Сергій Георгійович ; Одеський технологічний ін-т харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова. - О., 1994. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
РА292821

Матвієнко, Андрій Борисович.
Інтенсифікація процесу екстрагування розчинних речовин шляхом електрообробки водних середовищ та рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Матвієнко Андрій Борисович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 42 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського