Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л821.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6

      
1.
ДС95946

Волгушева, Наталья Викторовна.
Кинетика сушки плотного слоя дисперсного материала (на примере гречихи) при различных способах подвода теплоты [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Волгушева Наталья Викторовна ; Одесcкая гос. академия холода. - О., 2005. - 225 л. - Библиогр.: л. 167-189

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА339041

Волгушева, Наталя Вікторівна.
Кінетика сушіння щільного шару дисперсного матеріалу (на прикладі гречки) при різних способах підведення теплоти [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Волгушева Наталя Вікторівна ; Одеська держ. академія холоду. - О., 2005. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА392284

Фурманова, Юлія Петрівна.
Технологія харчового продукту із зерна гречки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Фурманова Юлія Петрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА402746

Донець, Андрій Олександрович.
Удосконалення технології підготовки зерна гречки при переробці його в крупу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Донець Андрій Олександрович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС139704

Донець, Андрій Олександрович.
Удосконалення технології підготовки зерна гречки при переробці його в крупу [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Донець Андрій Олександрович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2013. - 161 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 126-140.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС152242

Фурманова, Юлія Петрівна.
Технологія харчового продукту із зерна гречки [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Фурманова Юлія Петрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2012. - 205, 13 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 161-174.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського