Пошуковий запит: (<.>U=Л822.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
|
| | |
|
1. | ДС95309
Крошко, Ольга Сергеевна. Разработка технологии производства мучных смесей повышенной пищевой ценности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Крошко Ольга Сергеевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 180 л.: табл. - Библиогр.: л. 142-157
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА346962
Крошко, Ольга Сергіївна. Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Крошко Ольга Сергіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 17 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА368732
Ковтун, Леся Яківна. Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ковтун Леся Яківна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 29 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА368716
Ящук, Надія Олександрівна. Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінов зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.01.15 / Ящук Надія Олександрівна ; Національний ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2009. - 20 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ВА606780
Айзикович, Леонид Ефимович. Технология производства пшеничной и ржаной муки [Текст] / Л. Е. Айзикович, Хорцев. Борис Николаевич ; спец. ред. П. П. Тарутин. - М. : Заготиздат, 1954. - 519 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
6. | ДС111988
Ковтун, Леся Яківна. Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Ковтун Леся Яківна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2009. - 156 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 116-132.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ДС114671
Ящук, Надія Олександрівна. Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінів зберігання [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Ящук Надія Олександрівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2009. - 212 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 194-212
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | СТ10004
Борошно житнє хлібопекарське. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2019-06-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |