Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (10)
Пошуковий запит: (<.>U=Л822.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8

      
1.
ДС95309

Крошко, Ольга Сергеевна.
Разработка технологии производства мучных смесей повышенной пищевой ценности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Крошко Ольга Сергеевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 180 л.: табл. - Библиогр.: л. 142-157

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА346962

Крошко, Ольга Сергіївна.
Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Крошко Ольга Сергіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА368732

Ковтун, Леся Яківна.
Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ковтун Леся Яківна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 29 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА368716

Ящук, Надія Олександрівна.
Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінов зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.01.15 / Ящук Надія Олександрівна ; Національний ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2009. - 20 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА606780

Айзикович, Леонид Ефимович.
Технология производства пшеничной и ржаной муки [Текст] / Л. Е. Айзикович, Хорцев. Борис Николаевич ; спец. ред. П. П. Тарутин. - М. : Заготиздат, 1954. - 519 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
6.
ДС111988

Ковтун, Леся Яківна.
Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Ковтун Леся Яківна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2009. - 156 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 116-132.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС114671

Ящук, Надія Олександрівна.
Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінів зберігання [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Ящук Надія Олександрівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2009. - 212 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 194-212

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
СТ10004


Борошно житнє хлібопекарське. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2019-06-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського