Пошуковий запит: (<.>U=Л822.9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
|
| | |
|
1. | СТ3141
Борошно соєве харчове. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА427258
Волощенко, Тетяна Олександрівна. Технологія переробки насіння ріпаку сучасної селекції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Волощенко Тетяна Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА439862
Сова, Наталія Анатоліївна. Технологія комплексної переробки насіння промислових конопель [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Сова Наталія Анатоліївна ; Херсон. нац. техн. ун-т. - Херсон, 2019. - 28 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА440790
Лісовська, Тетяна Олегівна. Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Лісовська Тетяна Олегівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | Видання в опрацюванні - ще не надійшло за місцем зберігання
Лісовська, Тетяна Олегівна. Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Лісовська Тетяна Олегівна. - Харків, 2018.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |