Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л852.4$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5

      
1.
СТ2922


Глюкоза кристалічна гідратна. Технічні умови [Текст] / розроб. В. Штангеєв [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 975-88; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 18 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17-18

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА373892

Григоренко, Наталія Олександрівна.
Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Григоренко Наталія Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА373899

Карпович, Інна Віталіївна.
Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Карпович Інна Віталіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС122116

Григоренко, Наталія Олександрівна.
Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Григоренко Наталія Олександрівна ; Укр. НДІ цукр. пром-сті. - К., 2010. - 263 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 150-164.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС123080

Карпович, Інна Віталіївна.
Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Карпович Інна Віталіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 179 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 116-130.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського