Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (17)
Пошуковий запит: (<.>U=Л920.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10

      
1.
ДС54619

Чередніченко, Олена Олександрівна.
Удосконалення технології зберігання м"яса та м"ясних продуктів за допомогою консервантів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Чередніченко Олена Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 219 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС60133

Аль-Алами, Мохаммед Хасан Махмуд.
Разработка метода эколого-энергетической оценки технологий охлаждения и хранения охлажденного мяса [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Аль-Алами Мохаммед Хасан Махмуд ; Одесская гос. академия холода. - О., 1999. - 177 л.: рис. - л. 137-153

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА280816

Головський, Сергій Євгенійович.
Теплові режими та апарати холодильної обробки розібраного упакованого м'яса [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Головський Сергій Євгенійович ; Одеський ін-т низькотемпературної техніки та енергетики. - О., 1993. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА304716

Аль-Аламі Мохаммед Хасан Махмуд
Розробка методу еколого-енергетичної оцінки технологій охолодження і зберігання охолодженого м'яса [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Аль-Аламі Мохаммед Хасан Махмуд ; Одеська держ. академія холоду. - О., 1999. - 17 с.: рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА297827

Чередніченко, Олена Олександрівна.
Удосконалення технології зберігання м"яса та м"ясних продуктів за допомогою консервантів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Чередніченко Олена Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 26 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС128737

Погребняк, Андрей Владимирович.
Интенсификация процесса гидрорезания мяса глубокой заморозки [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрей Владимирович ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2010. - 173, [31] л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 160-172.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА393267

Погребняк, Андрій Володимирович.
Інтенсифікація процесу гідрорізання м'яса глибокої заморозки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрій Володимирович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА395076

Шарпе, Ганна Олександрівна.
Розробка технології швидкозаморожених напівфабрикатів із замороженої м'ясної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Шарпе Ганна Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА425616

Кишеня, Андрій В'ячеславович.
Подовження строку зберігання м'яса шляхом використання плівкоутворюючих покриттів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Кишеня Андрій В'ячеславович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 23 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ДС149571

Шарпе, Анна Александровна.
Разработка технологии быстрозамороженных полуфабрикатов из замороженного мясного сырья [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Шарпе Анна Александровна ; Одес. нац. акад. пищев. технологий. - Одесса, 2012. - 154 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 115-130.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського