Пошуковий запит: (<.>U=Л924.8$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
|
| | |
|
1. | ДС49921
Беляева, Елена Михайловна. Технология мясных фаршевых изделий из односортного мяса [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Беляева Елена Михайловна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 202 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС104158
Горбань, Виктор Григорьевич. Технология фарша из говядины ферментированной и кулинарных изделий на его основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горбань Виктор Григорьевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2007. - 268 л. - Библиогр.: л. 153-170
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС106978
Колесник, Алина Алексеевна. Технология мясных фаршевых изделий специального назначения с использованием полуфабриката костного пищевого [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесник Алина Алексеевна ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2007. - 354 л. - Библиогр.: л. 194-219
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА290988
Бєляєва, Олена Михайлівна. Технологія м'ясних фаршових виробів з односортного м'яса [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бєляєва Олена Михайлівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 21 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА326994
Медведовський, Яків Семенович. Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Медведовський Яків Семенович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2003. - 17 с.: рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА353340
Горбань, Віктор Григорович. Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Горбань Віктор Григорович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА356386
Колесник, Аліна Олексіївна. Технологія м'ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кісткового харчового [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Колесник Аліна Олексіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | MFI1981/1-2
Häuser, Angelika Martina. Einfluss von Fett und Tocopherol im Futter sowie von fleischtechnologischen Behandlungen auf die Oxidationsstabilität von Schweinefleisch-Patties [Text] : Abh. / A. M. Häuser ; Eidgenössische Technische Hochschule Zürich. - Zürich : [б.в.], 1991. - 132 S.:Ill. - (Diss ETH ; 9557) 2 mfishe
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
9. | РА404451
Вербицький, Сергій Борисович. Вдосконалення процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини та розроблення емульситаторів роторного типу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Вербицький Сергій Борисович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 22 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | СТ7164
Установки та устатковання для м'ясної промисловості. Вовчки. Типи, основні параметри та розміри [Текст]. - Чинний від 2014-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2014. - III, 4 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 4.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА432847
Стукальська, Наталія Миколаївна. Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Стукальська Наталія Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 21 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | СТ9286
Установки та устатковання для м'ясної промисловості. Машини для перемішування фаршу. Основні параметри, технічні вимоги та методи випробування [Текст]. - Чинний від 2015-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ДС140411
Вербицький, Сергій Борисович. Вдосконалення процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини та розроблення емульситаторів роторного типу [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Вербицький Сергій Борисович ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т продовол. ресурсів. - Київ, 2013. - 197 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 146-168.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |