Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Л926$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8

      
1.
ДС91219

Гащук, Олександра Ізидорівна.
Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Гащук Олександра Ізидорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 199 арк.: рис. - арк. 127-139

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС57869

Павлюченко, Юрій Петрович.
Товарознавча оцінка нових сиров'ялених та сирокопчених продуктів з яловичого м'яса [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлюченко Юрій Петрович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 166 л.+ дод. - л. 151-166

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС58026

Семикоз, Оксана Николаевна.
Разработка технологии мясных продуктов с аубазиданом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Семикоз Оксана Николаевна ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1997. - 166 л. - л. 131-145

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА298402

Семикоз, Оксана Миколаївна.
Розробка технології м'ясних продуктів з аубазіданом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Семикоз Оксана Миколаївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА337281

Гащук, Олександра Ізидорівна.
Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / О.І.Гащук ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА299639

Павлюченко, Юрій Петрович.
Товарознавча оцінка нових сиров'ялених та сирокопчених продуктів з яловичого м'яса [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлюченко Юрій Петрович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА356538

Даштоян, Анна Левоновна.
Применение субпродуктов в производстве копченостей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Даштоян Анна Левоновна ; Государственный аграрный ун-т Армении. - Ереван, 2008. - 23 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА422251

Донець, Олександр Петрович.
Вдосконалення технології шинкових виробів шляхом збагачення м'ясними білками [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Донець Олександр Петрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського