Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (13)
Пошуковий запит: (<.>U=Л927-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19

      
1.
ДС84067

Штонда, Оксана Анатоліївна.
Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Штонда Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 137 арк.+ дод. - арк. 123-137

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС103358

Гарбуз, Виктор Григорьевич.
Разработка технологии мясных изделий с использованием зерновых культур [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Гарбуз Виктор Григорьевич ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 204 л. - Библиогр.: л. 139-153

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС106605

Кайнаш, Алла Петровна.
Технология мясных продуктов с овощными добавками [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кайнаш Алла Петровна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2008. - 220 л. - Библиогр.: л. 136-153

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС54317

Войцеховская, Любовь Устимовна.
Исследование и разработка колбасных изделий с использованием пряностей на основе отечественного пряноароматного сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Войцеховская Любовь Устимовна ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1997. - 241 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС56772

Бурак, Валентина Геннадиевна.
Разработка технологии комбинированных мясопродуктов с использованием соевого белково- жирового обогатителя (СБЖО) [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бурак Валентина Геннадиевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1997. - 134 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС58026

Семикоз, Оксана Николаевна.
Разработка технологии мясных продуктов с аубазиданом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Семикоз Оксана Николаевна ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1997. - 166 л. - л. 131-145

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ДС57942

Солецкая, Анна Даниловна.
Разработка технологии мясных фаршевых продуктов с использованием структурирующих полисахаридов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Солецкая Анна Даниловна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1997. - 151 л. - л. 128-139

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА298402

Семикоз, Оксана Миколаївна.
Розробка технології м'ясних продуктів з аубазіданом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Семикоз Оксана Миколаївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА296953

Войцеховська, Любов Устимівна.
Дослідження та розобка ковбасних виробів звикористанням прянощів на основі вітчизняної пряноароматичної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Войцеховська Любов Устимівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 27 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА298451

Солецька, Анна Данилівна.
Розробка технології м"ясних фаршевих продуктів з використанням структуруючих полісахаридів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Солецька Анна Данилівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 16 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА299039

Бурак, Валентина Генадіївна.
Розробка технології комбінованих м"ясопродуктів з використанням соєвого білково- жирового збагачувача (СБЖЗ) [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бурак Валентина Генадіївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА329616

Штонда, Оксана Анатоліївна.
Розробка технології ковбасних виробів з використаням гороху [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Штонда Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА352424

Гарбуз, Віктор Григорович.
Розробка технології м'ясних виробів з використанням зернових культур [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Гарбуз Віктор Григорович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 14 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА356795

Кайнаш, Алла Петрівна.
Технологія м'ясних продуктів з овочевими добавками [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кайнаш Алла Петрівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2008. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА376657

Асауляк, Альона Василівна.
Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Асауляк Альона Василівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ДС120946

Асауляк, Альона Василівна.
Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Асауляк Альона Василівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2010. - 203 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 127-145.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
РА421644

Літвінова, Інна Олександрівна.
Подовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з виноградного насіння [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Літвінова Інна Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 21 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
РА422719

Шурдук, Інна Володимирівна.
Удосконалення якості м'ясних емульсійних виробів, збагачених на кальцій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Шурдук Інна Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
РА425615

Пронькіна, Ксенія Володимирівна.
Вдосконалення технології м'ясних продуктів шляхом використання електроактивованої води [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Пронькіна Ксенія Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 21 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського