Пошуковий запит: (<.>U=Л927.6$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
|
| | |
|
1. | СТ2793
Ковбаси варено-копчені з м'яса птиці. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 17 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 15-16
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | СТ2794
Ковбаси напівкопчені з м'яса птиці. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 18 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17-18
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА423915
Змієвська, Тетяна Миколаївна. Розроблення технології реструктурованих формованих продуктів із м'яса птиці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Змієвська Тетяна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |