Пошуковий запит: (<.>U=Л931$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС41825
Желиба, Юрий Александрович. Режимы и аппараты поточной холодильной обработки тушек кур [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Желиба Юрий Александрович ; Одесский ин-т низкотемпературной техники и энергетики. - О., 1993. - 182 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС65516
Бандура, Валентина Миколаївна. Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бандура Валентина Миколаївна ; Вінницький держ. сільськогосподарський ін-т. - Вінниця, 2000. - 172 арк.: рис. - арк. 157-167.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА309720
Бандура, Валентина Миколаївна. Наукове обгрунтування підвищення ефективності процесу подрібнення м'яса птиці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Бандура Валентина Миколаївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 17 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | СТ2823
Вироби з м'яса птиці варені, копчено-варені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Н. Усатенко [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ВС44562
Переработка мяса птицы [Текст] : пер. с англ. / ред. А. Р. Сэмс ; науч. ред. В. В. Гущин. - СПб. : Профессия, 2007. - 431 с.: ил. - (Научные основы и технологии). - Библиогр.: в конце глав. - ISBN 978-5-93913-128-5. - ISBN 0-8493-0120-3 (CPC Press) Перевод изд.: Poultry meat processing. Boca Raton [etc.], 2001
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | СТ4285
М'ясо курей [Текст] ; Тушки та їх частини. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН ЕСЕ/TRADE/355:2007, IDT) ; . - Вид. офіц. - Чинний від 2008-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, VI, 56 с. - (Національний стандарт України) Рос. мовою
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | ECE/TRADE/355
Стандарт ЕЭК ООН: Мясо кур: тушки и части [Текст] / ООН, Европейская экономическая комиссия. - Изд-е 2006. - Нью-Йорк ; Женева : ООН, 2007. - vi, 56 с.: рис., табл. - 1810-1933 прим. - ISBN 978-92-1-416003-8
Рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| |
|
| | |
|
8. | ECE/TRADE/358
UNECE standard: Turkey meat: carcases and parts [Text] / United Nations Economic Commission for Europe. - 2009 edition. - New York ; Geneva : UN, 2009. - vi, 54 p. : figures. - (UNECE standards for meat, ISSN 1810-1917). - ISBN 978-92-1-116954-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| |
|
| | |
|
9. | СТ6824
М'ясо птиці. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 3143-95 ; Чинний від 2014-07-01. - К. : Мінекономрозвитку України, 2013. - IV, 20 с. : табл. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | РА408260
Гасай, Євгенія Леонідівна. Розроблення фізичних методик для товарознавчої оцінки продовольчої сировини тваринного походження [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гасай Євгенія Леонідівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 20, [1] с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | СТ7344
Перо та пух. Метод визначення об'єму наповнення (EN 12130:1998, IDT) [Текст]. - Чинний від 2012-07-01. - Київ : Держспоживстандарт України, 2014. - IV, 7 с. : рис. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | СТ7345
Пір'я й пух. Гігієна та вимоги чистоти (EN 12935:2001, IDT) [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - Київ : Держспоживстандарт України, 2014. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 2.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | РА421019
Крижська, Тетяна Анатоліївна. Розробка технології сиров'яленого суцільном'язового продукту із м'яса птиці [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Крижська Тетяна Анатоліївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл.
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА421643
Прокопенко, Ірина Олександрівна. Удосконалення технологій виробів з м'яса птиці з використанням атермічного оброблення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Прокопенко Ірина Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 21 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | СТ7935
Перо та пух. Терміни та визначення понять (EN 1885:1998, IDT) [Текст]. - Чинний від 2012-07-01. - Київ : Держспоживстандарт України, 2016. - IV, 17 с. : рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 14.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | СТ8544
М'ясо птиці. Методи визначення технологічно доданої вологи [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - IV, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | СТ8655
Борошно кормове з відходів перероблення птиці. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | СТ8725
М'ясо птиці. Методи хімічного аналізування свіжості [Текст]. - Чинний від 2017-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : іл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | РА432847
Стукальська, Наталія Миколаївна. Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Стукальська Наталія Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 21 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ВА849397
Особливості вирощування та переробки перепелів [Текст] : наук.-метод. посіб. / Палій Анатолій Павлович [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. Петра Василенка. - Харків : Бровін О. В. [вид.], 2021. - 186 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 178-186. - 300 прим. - ISBN 978-617-7912-76-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |