Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Реферативна база даних (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л946.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9

      
1.
ДС62692

Луценко, Дмитрий Петрович.
Разработка и исследование малогабаритной установки холодного копчения рыбы с рециркуляцией коптильного дыма [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Луценко Дмитрий Петрович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 151 л. - л. 114-125

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА306207

Луценко, Дмитро Петрович.
Розробка та дослідження малогабаритної установки холодного копчення риби з рециркуляцією коптильного диму [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Луценко Дмитро Петрович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ВА660197

Васюкова, Анна Тимофеевна.
Копчение маринованной рыбы [Текст] / А. Т. Васюкова, Н. Н. Шведенко. - Донецк : ДУНПГО, 2003. - 104 с.: рис., табл. - ISBN 966-7745-20-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
СТ1743


Риби лососеві і сигові холодного копчення. Технічні умови (ГОСТ 11298-2002, IDT) [Текст] / оформ. Л. Ваніфатова. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 11298-65; Чинний від 01.09.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - III, II, 9 c. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
СТ3953


Оселедці та сардина тихоокеанська холодного копчення. Технічні умови (ГОСТ 813-2002, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний в Україні від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, III, 7 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
СТ8321


Катран і скат чорноморські гарячого копчення. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
СТ8346


Оселедці гарячого копчення. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
СТ8357


Риба пряно-копчена. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
СТ8926


Риба дрібна гарячого копчення. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського