Пошуковий запит: (<.>U=Л946.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
|
| | |
|
1. | ДС62692
Луценко, Дмитрий Петрович. Разработка и исследование малогабаритной установки холодного копчения рыбы с рециркуляцией коптильного дыма [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Луценко Дмитрий Петрович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 151 л. - л. 114-125
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА306207
Луценко, Дмитро Петрович. Розробка та дослідження малогабаритної установки холодного копчення риби з рециркуляцією коптильного диму [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Луценко Дмитро Петрович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ВА660197
Васюкова, Анна Тимофеевна. Копчение маринованной рыбы [Текст] / А. Т. Васюкова, Н. Н. Шведенко. - Донецк : ДУНПГО, 2003. - 104 с.: рис., табл. - ISBN 966-7745-20-1
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | СТ1743
Риби лососеві і сигові холодного копчення. Технічні умови (ГОСТ 11298-2002, IDT) [Текст] / оформ. Л. Ваніфатова. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 11298-65; Чинний від 01.09.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - III, II, 9 c. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | СТ3953
Оселедці та сардина тихоокеанська холодного копчення. Технічні умови (ГОСТ 813-2002, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний в Україні від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, III, 7 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | СТ8321
Катран і скат чорноморські гарячого копчення. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | СТ8346
Оселедці гарячого копчення. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | СТ8357
Риба пряно-копчена. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2016-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | СТ8926
Риба дрібна гарячого копчення. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11-12.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |