Пошуковий запит: (<.>U=Л956$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 42
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. | ДС62798
Куценко, Виктор Анатольевич. Разработка и исследование усовершенствованного аппарата для замораживания многокомпонентных пищевых смесей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Куценко Виктор Анатольевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 195 л. - л. 122-132
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ДС60131
Молоканова, Лілія Василівна. Споживчі властивості нових видів морозива [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Молоканова Лілія Василівна ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк, 1999. - 162 л.: рис. + дод. - л. 145-162
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ДС66384
Поліщук, Володимир Миколайович. Розробка технології нових видів морозива з солодовими екстрактами [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Поліщук Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 215 арк. - арк. 154-176
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ДС71702
Семенюк, Дмитрий Павлович. Исследование процесса и усовершенствование оборудования для приготовления мягкого мороженого, обогащенного молочным белком [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Семенюк Дмитрий Павлович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 217 л. - Библиогр.:л.133-144
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | РА304457
Молоканова, Лілія Василівна. Споживчі властивості нових видів морозива [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Молоканова Лілія Василівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1999. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА361497
Шевченко, Олена Євгеніївна. Формування якості морозива функціонального призначення шляхом збагачення йодом та білком [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Шевченко Олена Євгеніївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА363003
Бондаренко, Євгенія Віталіївна. Формування споживних властивостей морозива для спортсменів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Бондаренко Євгенія Віталіївна ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 21 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА310757
Поліщук, Володимир Миколайович. Розробка технології нових видів морозива з солодовими екстрактами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Поліщук Володимир Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | РА306542
Куценко, Віктор Анатолійович. Розробка та дослідження вдосконаленого апарата для заморожування багатокомпонентних харчових сумішей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Куценко Віктор Анатолійович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | РА315327
Семенюк, Дмитро Павлович. Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для приготування м'якого морозива, збагаченого молочним білком [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Семенюк Дмитро Павлович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 18 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | ВА615755
Кладий, Александр Георгиевич. Мороженое-это бизнес: благородный и благодарный, вечный и верный, мировой и мирный [Текст] / А. Г. Кладий, А. В. Шаманов. - М. : Парус, 2000. - 591 с.: рис. - Библиогр.: с.588-590. - ISBN 5-89410-019-4
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ВА624324
Творогова, Антонина Анатольевна. Глазурь для мороженого [Текст] / А. А. Творогова, Ю. А. Оленев. - М. : ДеЛи принт, 2001. - 156 с.: рис. - Библиогр.: с. 153-154. - ISBN 5-94343-012-1
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. | ВА628809
Лисин, Петр Александрович. Компьютерные технологии в оптимизации рецептуры и ассортимента мороженого [Текст] / П. А. Лисин [и др.] ; Омский гос. аграрный ун-т. - Омск : ОмГАУ, 2001. - 123 с.: рис. - Библиогр.: с. 118-121. - ISBN 5-89764-065-3
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | СТ2756
Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. І. Гудз [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2008. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 25 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 24-25
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | СТ2761
Морозиво з комбінованим складом сировини. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. І. Гудз [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2008. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 24 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 23
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | СТ2882
Морозиво молочне, вершкове, пломбір. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. І. Гудз [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.01.2008. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 24 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 23-24
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. | СТ3192
Морозиво вершкове та молочне. Метод визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод) (ISO 3728:2005, IDT; IDF 70:2004, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-03-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. | СТ3303
Морозиво на молочній основі та суміші для морозива. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контольний метод) (ISO 7328:1999,IDT) [Текст]. - Вид офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 12 с.: рис. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. | ВА702891
Богданов, Игорь. Лекарство от скуки, или История мороженого [Текст] / И. Богданов. - М. : Новое литературное обозрение, 2007. - 192с., [7 ]л. ил. - (Культура повседневности). - Библиогр.: с. 182-185. - ISBN 5-86793-536-1
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. | ВА722697
Чуйко, Андрій Миколайович. Товарознавчі аспекти підвищення якості морозива з використанням нетрадиційних добавок рослинного та тваринного походження [Текст] : монографія / А. М. Чуйко [и др.] ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2009. - 142 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 126-142. - ISBN 978-966-405-114-6
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| |