Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л956.7$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5

      
1.
ДС62798

Куценко, Виктор Анатольевич.
Разработка и исследование усовершенствованного аппарата для замораживания многокомпонентных пищевых смесей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Куценко Виктор Анатольевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 195 л. - л. 122-132

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС71702

Семенюк, Дмитрий Павлович.
Исследование процесса и усовершенствование оборудования для приготовления мягкого мороженого, обогащенного молочным белком [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Семенюк Дмитрий Павлович ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 217 л. - Библиогр.:л.133-144

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА306542

Куценко, Віктор Анатолійович.
Розробка та дослідження вдосконаленого апарата для заморожування багатокомпонентних харчових сумішей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Куценко Віктор Анатолійович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1999. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА315327

Семенюк, Дмитро Павлович.
Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для приготування м'якого морозива, збагаченого молочним білком [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Семенюк Дмитро Павлович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
СТ8765


Морозиво м'яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови [Текст] : [в 2 ч.]. Ч. 1. Суміші для виготовлення м'якого морозива. Ч. 2. Морозиво м'яке. - Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 38 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 37

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського