Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Реферативна база даних (53)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л957$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 48
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ДС84098

Майборода, Юрий Васильевич.
Исследование затрат энергии на сбивание сливок в масло с целью интенсификации процесса и расчета оборудования [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Майборода Юрий Васильевич ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 2003. - 145 л. - Библиогр.: л. 124-130

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС58786

Евтушенко, Виталий Николаевич.
Оптимальное робастное управление с высокой степенью астатизма объектами с большим запаздыванием [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Евтушенко Виталий Николаевич ; Киевский международный ун-т гражданской авиации. - К., 1998. - 165 л. + прил. - л. 108-115

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ДС99542

Рудакова, Татьяна Васильевна.
Разработка технологии комбинированных продуктов длительного срока хранения на основе творога [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Рудакова Татьяна Васильевна ; УААН, Технологический ин-т молока и мяса. - К., 2006. - 223 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 156-174

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА297544

Рижкова, Таісія МиколаЇвна.
Підвищення якості кисломолочного сиру з використанням методів біотехнології [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Рижкова Таісія МиколаЇвна ; Харківський держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА301149

Євтушенко, Віталій Миколайович.
Оптимальне робастне керування з високим ступенем астатизму об'єктами з великим запізненням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Євтушенко Віталій Миколайович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 1998. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА293351

Рижкова, Таісія Миколаївна.
Підвищення якості молочнокислого сиру з використанням методів біотехнології [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Рижкова Таісія Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 18 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
РА347675

Рудакова, Тетяна Василівна.
Розроблення технології комбінованих продуктів тривалого строку зберігання на основі сиру кисломолочного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Рудакова Тетяна Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА359518

Загоруй, Людмила Петрівна.
Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження [Текст] : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09 / Загоруй Людмила Петрівна ; Львівський національний ун-т ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького. - Л., 2008. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
РА361954

Тищенко, Людмила Миколаївна.
Дослідження складу та властивостей молочного жиру і вдосконалення технології вершкового масла [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Тищенко Людмила Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 22 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
РА328440

Майборода, Юрій Васильович.
Дослідження витрат енергії на сколочування вершків у масло з метою інтенсифікації процесу та розрахунку обладнання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Майборода Юрій Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.: рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА351627

Рашевська, Тамара Олексіївна.
Наукове обгрунтування технології і формування наноструктури вершкового масла функціонального призначення з рослинними харчовими добавками [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 / Рашевська Тамара Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 49 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ДС108860

Загоруй, Людмила Петрівна.
Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження [Текст] : дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Загоруй Людмила Петрівна ; Білоцерк. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2008. - 191 арк. - Бібліогр.: арк. 164-191.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА370391

Рашевська, Тамара Олексіївна.
Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Рашевська Тамара Олексіївна ; Нац. ун-т харчових технологій. - К., 2010. - 49 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
ВА619964

Воробйов, О. І..
Масловиробництво [Текст] : підручник-довідник для бригадирів-маслоробів / О. І. Воробйов, П. А. Яшин ; Всеукраїнський агроінститут Н.К.З.С. підвищення кваліфікації спеціялістів сільського господарства. - Х. : Держсільгоспвидав, 1932. - 291 с.: іл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
СТ765


Масло вершкове. Потенціометричний метод визначення pH плазми (ISO 7238:1983, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Чинний від 2003.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 4 с. - (Державний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
В346198/Ч. 1

Грищенко, Александр Дмитриевич
Технология сливочного масла [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по спец. "Технология молока и молочных продуктов" / А. Д. Грищенко, Т. П. Арсеньева. - СПб. : Санкт-Петербургский гос. ун-т низкотемпературных и пищевых технологий, 2000 .
Ч. 1. - СПб. : [б.и.], 2000. - 115 с. - Библиогр.: с. 112. - ISBN 5-89565-024-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
СТ882


Жир молочний зневоднений. Визначання пероксидного числа (контрольний метод) (ISO 3976:1977, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
СТ881


Жир молочний. Виявлення рослинного жиру методом газорідинної хроматографії стеринів (контрольний метод) (ISO 3594:1976, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 7 с.: рис. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
СТ2860


Масло вершкове з наповнювачами. Технічні умови [Текст] / розроб. С. Гуляєв-Зайцев [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.04.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
СТ3293


Жир молочний та масло. Визначення кислотності жиру (контрольний метод) (ISO 1740:2004, IDT; IDF 6:2004, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського