Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (16)
Пошуковий запит: (<.>U=Л957.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16

      
1.
ДС99542

Рудакова, Татьяна Васильевна.
Разработка технологии комбинированных продуктов длительного срока хранения на основе творога [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Рудакова Татьяна Васильевна ; УААН, Технологический ин-т молока и мяса. - К., 2006. - 223 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 156-174

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА347675

Рудакова, Тетяна Василівна.
Розроблення технології комбінованих продуктів тривалого строку зберігання на основі сиру кисломолочного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Рудакова Тетяна Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 19 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА359518

Загоруй, Людмила Петрівна.
Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження [Текст] : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09 / Загоруй Людмила Петрівна ; Львівський національний ун-т ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького. - Л., 2008. - 21 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА351627

Рашевська, Тамара Олексіївна.
Наукове обгрунтування технології і формування наноструктури вершкового масла функціонального призначення з рослинними харчовими добавками [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 / Рашевська Тамара Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 49 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС108860

Загоруй, Людмила Петрівна.
Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження [Текст] : дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Загоруй Людмила Петрівна ; Білоцерк. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2008. - 191 арк. - Бібліогр.: арк. 164-191.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
РА370391

Рашевська, Тамара Олексіївна.
Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Рашевська Тамара Олексіївна ; Нац. ун-т харчових технологій. - К., 2010. - 49 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
СТ2860


Масло вершкове з наповнювачами. Технічні умови [Текст] / розроб. С. Гуляєв-Зайцев [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.04.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА371872

Родак, Олександра Ярославівна.
Споживні властивості спредів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Родак Олександра Ярославівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 22 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ДС116880 з дод.

Рашевська, Тамара Олексіївна.
Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Рашевська Тамара Олексіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2009. - 499 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 446-499.
2 кн. од.
Приложение:
Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками. - К., 2009. - 102 арк. : табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ДС122040

Родак, Олександра Ярославівна.
Споживні властивості спредів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Родак Олександра Ярославівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 252 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 226-252.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
РА395028

Наріжний, Сергій Анатолійович.
Розробка режимів одержання технологічно стійких емульсій при виробництві спредів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Наріжний Сергій Анатолійович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ДС130639

Нарижный, Сергей Анатольевич.
Разработка режимов получения технологически стойких эмульсий при производстве спредов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Нарижный Сергей Анатольевич ; Нац. акад. аграр. наук Украины, Технол. ин-т молока и мяса. - К., 2012. - 214 л. : рис. - Бібліогр.: арк. 133-150.

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
13.
РА399798

Вашека, Оксана Миколаївна.
Технологія збагачення вершкового масла порошком із моркви [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Вашека Оксана Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 22 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА421026

Петрина, Алла Богданівна.
Технологія спредів зі складовими рослинного походження [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Петрина Алла Богданівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 22 с. : рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
РА435651

Очколяс, Олена Миколаївна.
Удосконалення технології вершкового масла підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Очколяс Олена Миколаївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2018. - 24 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ДС143487

Вашека, Оксана Миколаївна.
Технологія збагачення вершкового масла порошком із моркви [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Вашека Оксана Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 221 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 136-157.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського