Пошуковий запит: (<.>U=Л957.5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
|
| | |
|
1. | ДС99542
Рудакова, Татьяна Васильевна. Разработка технологии комбинированных продуктов длительного срока хранения на основе творога [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Рудакова Татьяна Васильевна ; УААН, Технологический ин-т молока и мяса. - К., 2006. - 223 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 156-174
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА347675
Рудакова, Тетяна Василівна. Розроблення технології комбінованих продуктів тривалого строку зберігання на основі сиру кисломолочного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Рудакова Тетяна Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 19 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | РА359518
Загоруй, Людмила Петрівна. Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження [Текст] : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09 / Загоруй Людмила Петрівна ; Львівський національний ун-т ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького. - Л., 2008. - 21 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА351627
Рашевська, Тамара Олексіївна. Наукове обгрунтування технології і формування наноструктури вершкового масла функціонального призначення з рослинними харчовими добавками [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 / Рашевська Тамара Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 49 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС108860
Загоруй, Людмила Петрівна. Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження [Текст] : дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Загоруй Людмила Петрівна ; Білоцерк. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2008. - 191 арк. - Бібліогр.: арк. 164-191.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. | РА370391
Рашевська, Тамара Олексіївна. Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Рашевська Тамара Олексіївна ; Нац. ун-т харчових технологій. - К., 2010. - 49 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | СТ2860
Масло вершкове з наповнювачами. Технічні умови [Текст] / розроб. С. Гуляєв-Зайцев [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.04.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | РА371872
Родак, Олександра Ярославівна. Споживні властивості спредів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Родак Олександра Ярославівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 22 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС116880 з дод.
Рашевська, Тамара Олексіївна. Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Рашевська Тамара Олексіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2009. - 499 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 446-499. 2 кн. од. Приложение: Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками. - К., 2009. - 102 арк. : табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | ДС122040
Родак, Олександра Ярославівна. Споживні властивості спредів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Родак Олександра Ярославівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 252 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 226-252.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. | РА395028
Наріжний, Сергій Анатолійович. Розробка режимів одержання технологічно стійких емульсій при виробництві спредів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Наріжний Сергій Анатолійович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 20 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. | ДС130639
Нарижный, Сергей Анатольевич. Разработка режимов получения технологически стойких эмульсий при производстве спредов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Нарижный Сергей Анатольевич ; Нац. акад. аграр. наук Украины, Технол. ин-т молока и мяса. - К., 2012. - 214 л. : рис. - Бібліогр.: арк. 133-150.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
13. | РА399798
Вашека, Оксана Миколаївна. Технологія збагачення вершкового масла порошком із моркви [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Вашека Оксана Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 22 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. | РА421026
Петрина, Алла Богданівна. Технологія спредів зі складовими рослинного походження [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Петрина Алла Богданівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 22 с. : рис.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. | РА435651
Очколяс, Олена Миколаївна. Удосконалення технології вершкового масла підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Очколяс Олена Миколаївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2018. - 24 с. : рис., табл.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. | ДС143487
Вашека, Оксана Миколаївна. Технологія збагачення вершкового масла порошком із моркви [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Вашека Оксана Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 221 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 136-157.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |