Пошуковий запит: (<.>U=Л958-9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
|
| | |
|
1. | ДС44775
Карпунина, Лариса Ивановна. Технология кулинарных изделий на основе молочного белка [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.16 / Карпунина Лариса Ивановна ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1994. - 150 л.,прил. - л.:138-151
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | СТ3046
Сири напівтверді. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Орлюк [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01-07-2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ВА751290
Товарознавство продовольчих товарів тваринного походження. Розділ "Молоко і молочні товари" [Текст] : індивід. навч.-дослід. завдання для самост. роботи студ. (папер. та електрон. варіанти) напряму підготов. "Товарознавство та торговельне підприємництво" (ден. та заоч. форм навчання) / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Сирохман І. В., Родак О. Я.]. - Л. : Вид-во Львів. комерц. акад., 2012. - 91 с. : рис., табл. - 100 прим.
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |