Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л958.1/9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5

      
1.
ДС64770

Туринский, Василий Михайлович.
Технология машинного доения и переработки овечьего молока [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 06.02.04 / Туринский Василий Михайлович ; Всероссийский НИИ овцеводства и козоводства. - Аскания-Нова, 1992. - 144 л. - л. 131-144

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА362252

Ножечкіна, Галина Миколаїна.
Дослідження складу та якості молока і його раціональне використання у виробництві м'яких та розсольних сирів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.: 05.18.16 / Ножечкіна Галина Миколаїна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 24 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ВА599343

Туринський, Василь Михайлович.
Технологія виробництва овечих сирів в колективних і фермерських господарствах [Текст] / В. М. Туринський [та ін]. - К. : БМТ, 2000. - 135 с.: іл. - ISBN 966-7035-04-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ІВ216227

Σολτς, Βόλφγκανγκ.
Το δικό μου τυρι και γιαουρτι [Text] = To diko moy tyri kai giaoyrti/Bolphgkangk Solts (gre) : λενκά και κίτρινα, μαλακά και σκληρά τυριά, γιαούρτι και ξινόγαλο / Βόλφγκανγκ Σολτς. - [Αθήνα] : ΤΟ ΒΗΜΑ, 2012. - 190 σ. : φοτ. - (μικρά πρακτικά / ΤΟ ΒΗΜΑ). - ISBN 978-960-503-132-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ДС138173

Ножечкіна, Галина Миколаїна.
Дослідження складу та якості молока і його раціональне використання у виробництві м'яких та розсольних сирів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук. : 05.18.16 / Ножечкіна Галина Миколаїна ; Укр. акад. аграр. наук, Технол. ін-т молока та м'яса. - Київ, 2009. - 242 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 190-206.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського