Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Реферативна база даних (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л964.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6

      
1.
ДС104225

Горшунов, Максим Сергеевич.
Разработка технологии производства пресервов и рыбных консервов с использованием лактоферментированного сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Горшунов Максим Сергеевич ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 206 л. - Библиогр.: л. 126-140

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ДС100841

Романенко, Олена Валеріївна.
Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Романенко Олена Валеріївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2006. - 204 арк. - арк. 161-172

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА349722

Романенко, Олена Валеріївна.
Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Романенко Олена Валеріївна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2007. - 23 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
РА368735

Сидоренко, Олена Володимирівна.
Наукове обгрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Сидоренко Олена Володимирівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2009. - 37 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
РА353298

Горшунов, Максим Сергійович.
Розробка технології виробництва пресервів та рибних консервів з використанням лактоферментованої сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Горшунов Максим Сергійович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 17 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ДС116998 з дод.

Сидоренко, Олена Володимирівна.
Наукове обґрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / Сидоренко Олена Володимирівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2009. - 327 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 292-327.
2 кн. од.
Приложение:
Наукове обґрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини. - К., 2009. - 197 арк. : табл., рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського