Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (4)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (14)
Пошуковий запит: (<.>U=Л995$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 32
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ВА649404


Фуршетный стол [Текст] / авт.-сост. В. Н. Жукова. - Донецк : Издательство Сталкер, 2004. - 320 с.: рис. - (Вкусные рецепты). - ISBN 966-696-494-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
ВА683843


Фуршет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 244 c. - (Кулинария от А до Я). - ISBN 966-343-046-Х (серия). - ISBN 966-343-360-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ВА683842


Застольный этикет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2007. - 231 c. - (Кулинария от А до Я). - ISBN 966-343-046-Х (серия). - ISBN 966-343-359-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ВА686841


Застольный этикет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2007. - 227с., [4 ]л. ил.: ил. - (Серия "Кулинария от А до Я"). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия). - ISBN 978-966-343-359-2 (Украина). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0019-2 (Россия)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА686936


Фуршет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2007. - 244 с. - (Кулинария от А до Я). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия). - ISBN 978-966-343-360-4 (Украина) (доп.тир.). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0017-8 (Россия)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ВА694617


Застольный этикет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. ; Белгород : Книжный Клуб "Клуб семейного Досуга", 2008. - 227 с.: ил. - (Килинария от А до Я). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия) (доп. тир.). - ISBN 978-966-343-359-2 (Украина). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0019-2 (Россия) (доп. тир.)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ВА697655


Фуршет [Текст] / сост. Е. Е. Цыганкова. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга" ; Белгород : [б.и.], 2008. - 243 с. - (Серия "Кулинария от А до Я"). - ISBN 978-966-343-046-1 (серия). - ISBN 978-966-343-360-4 (Украина)(доп.тир.). - ISBN 978-5-9910-0013-0 (серия). - ISBN 978-5-9910-0017-8 (Россия)(доп.тир.)

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд
Відділ міжбібліотечного науково-інформаційного сервісу


      
8.
ВС40100

Сало, Ярослав Миколайович.
Організація обслуговування населення на підприємствах харчування [Текст] : ресторанна справа: Довідник офіціанта / Я. М. Сало. - Л. : Афіша, 2004. - 335 с.: іл. - Бібліогр.: с. 335. - ISBN 966-325-020-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ВА660747

Томишин-Лелекач, Марія Михайлівна.
Організація роботи барів [Текст] : навч. посібник / М. М. Томишин-Лелекач, П. П. Гаврилко ; Ужгородський комерційний технікум. - Ужгород : Видавництво В.Падяка, 2004. - 296 с. - ISBN 966-7838-66-8

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
ВА671132

Дюбу, Марианн.
Словарь ресторанной лексики. Немецкий, французский, английский, русский с Указателями [Текст] : около 25 000 слов и словосочетаний / М. Дюбу, Ж. П. Дюбу. - М. : РУССО, 2003. - 514 с. - (Duboux). - ISBN 5-88721-240-3
На обл. авт. не указ. - Обл. парал. на рус., фр., нем., англ. яз.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ВА672230

Антонова, Валерія Анатоліївна.
Організація обслуговування на підприємствах харчування [Текст] : навчальний посібник для студ. усіх форм навчання спец. "Технологія харчування" / В. А. Антонова ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : [б.в.], 2005. - 156 с. - Бібліогр.: с. 137-139. - ISBN 966-385-017-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ВА702571


Організація виробництва та обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ освіти I-II рівнів акредитації / В. А. Антонова [и др.] ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра організації та управління якістю ресторанного господарства. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2008. - 320 c. - Бібліогр.: с. 308-309. - ISBN 978-966-385-084-9

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ВА709015

Беляева, Алла Михайловна.
Энциклопедия ресторанного бизнеса [Текст] / А. М. Беляева. - Донецк : БАО, 2009. - 544c., 8 л. ил. - ISBN 978-966-481-245-7

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
В351281/Ч. 1

Ресторанна справа [Текст] : конспект лекцій / Чернівецький національний ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2008 .
Ч. 1 / уклад. Г. Я. Круль. - [Б. м.] : [б.в.], 2008. - 72 с.: іл. - Бібліогр.: с. 71

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ВА721710

Беляєва, Алла Михайлівна.
Усе про ресторанний бізнес [Текст] / А. М. Беляєва ; пер. з рос. О. В. Зав'язкін. - Донецьк : БАО, 2009. - 544 с. - Бібліогр.: с. 537. - ISBN 978-966-481-329-4 (укр.). - ISBN 978-966-481-245-7 (рос.)

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВА723331

Архіпов, Віктор Віталійович.
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - К. : Центр учбової літератури, 2009. - 342 с.: рис. - ISBN 978-966-364-867-5

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ВА726135


Фуршет [Текст] : / сост. Циганкова Е. Е. - Х. : Книжный Клуб "Клуб Cемейного Досуга" , 2006. - 256, [8] с. : цв.ил. - (Кулинария от А до Я). - 30 000 прим. - ISBN 966-343-360-4. - ISBN 966-343-046-X

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
18.
ВА727744

Сало, Ярослав Миколайович.
Організація роботи барів [Текст] : довід. бармена / Ярослав Миколайович Сало. - Л. : Афіша, 2010. - 351 с. : кольор. іл. - Бібліогр.: с. 339. - 1000 прим. - ISBN 978-966-325-125-7

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ІВ195716

Goodman, Raymond J..
The management of service for the restaurant manager [Text] / R. J. Goodman. - 2. ed. - Chicago : Irwin, 1996. - 300 p.: fig. - Бібліогр.: v kinci st. - ISBN 0-256-18737-1

Рубрики:




Видання зберігається у :


      
20.
ВА744792

Сало, Ярослав Миколайович.
Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа [Текст] : навч. посіб. / Ярослав Миколайович Сало. - 2-ге вид., допов. - Л. : Афіша, 2011. - 404, [8] с. : іл. - Бібліогр.: с. 398-399. - ISBN 978-966-325-153-0

Рубрики:

Географічні рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського