Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Реферативна база даних (25)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123 я73$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 55
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
Р82384


Харчування в профілактичній та лікувальній медицині [Текст] : методичні вказівки до практ. занять з гігієни харчування для студ. 6-го курсу мед. фак. / Харківський держ. медичний ун-т ; упоряд. М. В. Кривоносов [та ін.]. - Х. : [б.в.], 1997. - 39 с.

Рубрики:
  

Географічні рубрики:
  
  




Видання зберігається у :


      
2.
ВА594190


Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підруч. для студ. вищих навч. мед. закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації, лікарів-інтернів і курсантів ін-ту удосконалення лікарів / В. І. Ципріян [та ін.] ; ред. В. І. Ципріян. - К. : Здоров'я, 1999. - 568 с. - ISBN 5-311-01159-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
ВА603277

Смоляр, Володимир Іванович.
Фізіологія та гігієна харчування [Текст] : підруч. для студ. технол. спец. з напряму "Харчова технологія та інженерія" / В. І. Смоляр. - К. : Здоров'я, 2000. - 334 с. - ISBN 5-311-01193-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
Р97172


Основи фізіології і гігієни харчування [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання розрахункової і контрольної робіт для студ. технолог. спец. денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. О. Федоренченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 19 с. - Бібліогр.: с.19.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА642384

Корзун, Віталій Наумович.
Гігієна харчування [Текст] : підручник / В. Н. Корзун ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 236 с. - Бібліогр.: с. 233-234. - ISBN 966-629-061-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
Р101403


Основи фізіології і гігієни харчування [Текст] : метод. вказівки до підгот. практ. занять для студ. спец. 6.091700 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" і "Технологія цукристих речовин" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. О. Федоренченко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 26 с.: табл. - Бібліогр.: с. 26

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
В350015/Кн. 1

Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підруч. для студ. вищих мед. навч. закл. III-IV рівнів акредитації: у 2 кн. / ред. В. І. Ципріян. - К. : Медицина, 2007 .
Кн. 1 / Т. І. Аністратенко [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2007. - 527 c. - Бібліогр.: в кінці розд. - ISBN 966-8144-52-X

Рубрики:




Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд


      
8.
ВА689382

Рубина, Елена Александровна.
Санитария и гигиена питания [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по спец. 271200 "Технология продуктов общественного питания" направления подгот. дипломир. специалистов 655700 "Технология продовольственных продуктов специального назначения и общественного питания" / Е. А. Рубина. - М. : Академия, 2005. - 285 с. - (Высшее профессиональное образование. Пищевое производство). - Библиогр.: с. 281. - ISBN 5-7695-2037-X

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
В350015/Кн. 2

Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підруч. для студ. вищих мед. навч. закл. III-IV рівнів акредитації: у 2 кн. / ред. В. І. Ципріян. - К. : Медицина, 2007 .
Кн. 2 / В. І. Ципріян [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2007. - 544 с.: табл. - Бібліогр.: в кінці розділів. - ISBN 966-8144-03-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд


      
10.
ВА692016

Павлоцька, Лариса Федорівна.
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Л. Ф. Павлоцька [и др.]. - Суми : Університетська книга, 2007. - 441 c. - Библиогр.: с. 438-440. - ISBN 978-966-680-347-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ВА692424


Пищевая химия [Текст] : учебник для студ. вузов, обучающихся по направлениям: 552400 "Технология продуктов питания", 655600 "Производство продуктов питания из растительного сырья", 655700 "Технология продуктов специального назначения и общественного питания", 655800 "Пищевая инженерия" (специальность 271300) / А. П. Нечаев [и др.] ; ред. А. П. Нечаев. - Изд. 4-е, испр. и доп. - СПб. : ГИОРД, 2007. - 640 с.: табл., рис. - Библиогр.: с. 611-620. - ISBN 5-98879-011-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
ВА695230

Павлоцкая, Лариса Федоровна.
Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки [Текст] : учебник / Л. Ф. Павлоцкая [и др.]. - К. : Инкос, 2007. - 287 с. - ISBN 966-8347-53-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
ВА699346


Основи нутріціології [Текст] : навч. посібник для студ. 3 курсу мед. ф-тів вищ. навч. закладів України / О. І. Волошин [и др.]. - Чернівці : Видавничий дім "Букрек", 2007. - 280 c. - Бібліогр.: с. 271-275. - ISBN 978-966-399-085-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Біологічні науки   
14.
ВА683421

Зубар, Надія Миколаївна.
Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] : підруч. / Н. М. Зубар ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2006. - 342 с. - Бібліогр.: с. 281-282. - ISBN 966-629-219-X

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ВА675942


Вплив харчування на здоров'я людини [Текст] : підручник / В. П. Пішак [та ін.] ; ред. М. М. Радько. - Чернівці : Книги-ХХІ, 2006. - 500 с. - ISBN 966-8653-45-9

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВС42686


Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань [та ін.]. - К. : Лібра, 2006. - 304 с.: рис. - ISBN 966-7035-77-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ВА679493

Плахтій, П. Д..
Мікроорганізми, харчування і здоров'я людини [Текст] : навч. посіб. / П. Д. Плахтій [и др.] ; Кам'янець-Подільський держ. ун-т, Подільський держ. аграрно-технічний ун-т. - Кам'янець-Подільський : ПП Буйницький О.А., 2006. - 192 с.: табл. - Бібліогр.: с. 182-183. - ISBN 966-2937-02-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Біологічні науки   
18.
ВА703232

Мудрецова-Висс, Клавдия Алексеевна.
Микробиология, санитария и гигиена [Текст] : учебник для студ. вузов, обучающихся по спец. 2001 "Товароведение и экспертиза товаров" / К. А. Мудрецова-Висс, В. П. Дедюхина. - [4-е изд., испр. и доп.]. - М. : Форум ; М. : Инфра-М, 2008. - 399 с. - Библиогр.: с. 394-395. - ISBN 978-5-8199-0350-6 (ИД "Форум"). - ISBN 978-5-16-003263-4 (Инфра-М)

Рубрики:
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Біологічні науки   
19.
ВА703262

Нелепа, Анатолій Єгорович.
Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / А. Є. Нелепа [и др.] ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Кафедра технології харчування. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2008. - 297 c. - Бібліогр.: с. 295-296. - ISBN 978-966-385-090-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ВА712176

Коршунова, Ганна Федорівна.
Технологічні основи безпеки продуктів харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / Г. Ф. Коршунова [и др.] ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : [ДонНУЕТ], 2009. - 523 с. - Бібліогр.: с. 512-523. - ISBN 978-966-385-132-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського