Пошуковий запит: (<.>U=Р123.16$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
|
| | |
|
1. | ВА647766
Довідник санітарно-мікробіологічних методів дослідження харчових продуктів та об'єктів довкілля [Текст] / Білоцерківський держ. аграрний ун-т. Інститут післядипломного навчання керівників і спеціалістів ветеринарної медицини ; уклад. В. М. Івченко [та ін.]. - Біла Церква : Білоцерківський держ. аграрний ун-т, 2004. - 242 с.: табл. - ISBN 966-7417-53-0
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | СТ3415/Ч. 1
Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тваринНастанови щодо готування та виробництва поживних середових [Текст] ; К. : Держспоживстандарт України2007. - (Національний стандарт України). Ч. 1 : ДСТУ ISO/TS 11133-1:2005 ; Загальні настанови щодо виготовлення поживних середовищ гарантованої якості в лабораторії (ISO/TS 11133-1:2000, IDT) ; . - Чинний від 2008-03-01. - К. : [б.в.], 2007. - IV, 12 с.
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
3. | СТ3547
Мікробіологія. Загальна настанова щодо підрахунку передбачуваної Escherichia coli. Метод найімовірнішого числа (ISO 7251:1993, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 8 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | СТ2031
Мікробіологія харчових продуктів і корм для тварин [Текст] ; Горизонтальний метод виявлення Salmonella (EN 12824:1997, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. С. Олінійчук [та ін.] ; . - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІV, 20 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
5. | MFI6251/1-3
Günther, Susanne. Virulent bacteriophages for control of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhinurium in foods [Text] : diss. / S. Günther ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 2007. - 147 p. - (ETH-Diss ; 17240) 3 mfishe
Рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
6. | ВОЗ/23.598
Микробиологические аспекты гигиены пищевых продуктов [Текст] : доклад Комитета экспертов ВОЗ с участием ФАО / Комитет экспертов ВОЗ по микробиологическим аспектам гигиены пищевых продуктов с участием ФАО (1976, Женева). - М. : Медицина, 1978. - 110 с. - (Серия технических докладов ВОЗ ; 598)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| |
|
| | |
|
7. | FAO/146.72
Joint FAO/WHO Expert Consultation on Risk Assessment of Microbiological Hazards in Foods (2001 ; Rome). Risk characterization of Salmonella spp. in eggs and broiler chickens and Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods [Text] : 30 April - 4 May 2001 / WHO, FAO. - Rome : FAO, 2001. - vi, 38 p. - (FAO Food and Nutrition Paper , ISSN 0254-4725 ; 72). - ISBN 92-5-104608-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Зал публікацій ООН
| |
|
| | |
|
8. | СТ8533
Продукти харчові. Метод виявлення та визначання кількості ентерококів [Текст]. - Чинний від 2017-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 14 с. - (Національний стандарт України)
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |