Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)306.70-55$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17

      
1.
ДС103844

Білецька, Катерина Володимирівна.
Диверсифікація інновацій у харчовій промисловості [Текст] : дис... канд. екон. наук: 08.00.03 / Білецька Катерина Володимирівна ; Луцький держ. технічний ун-т. - Луцьк, 2007. - 233 арк. - арк. 190-202

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
РА352844

Білецька, Катерина Володимирівна.
Диверсифікація інновацій у харчовій промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.03 / Білецька Катерина Володимирівна ; Національний науковий центр "Інститут аграрної економіки" УААН. - К., 2007. - 19 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА354944

Левченко, Юлія Григорівна.
Управління інноваціями на підприємствах харчової промисловості України [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / Левченко Юлія Григорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
ДС109427

Левченко, Юлія Григорівна.
Управління інноваціями на підприємствах харчової промисловості України [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Левченко Юлія Григорівна ; Нац. ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 274 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 258-274.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА722958

Пєтухова, Ольга Михайлівна.
Інноваційні процеси в харчовій промисловості України [Текст] : монографія / О. М. Пєтухова ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2010. - 162 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 148-162. - ISBN 978-966-612-091-8

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ВА737505

Малых, Сергей Викторович.
Формирование инновационного процесса в машиностроении и пищевой промышленности [Текст] : [монография] / С. В. Малых, С. В. Котлик ; Одес. нац. акад. пищевых технологий, Одес. ГП НТЦ "Станкосерт". - О. : Астропринт, 2010. - 280 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 263-278. - 500 прим. - ISBN 978-966-190-352-3

Рубрики:

Географічні рубрики:
  
  




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ВА744370

Чеботарьов, Вячеслав Анатолійович.
Державна регуляторна політика інноваційної структурної трансформації харчової та переробної промисловості [Текст] : монографія / В. А. Чеботарьов ; НАН України, Ін-т економіки пром-сті, ДЗ "Луган. нац. ун-т ім. Т. Шевченка". - Луганськ : ДЗ "ЛНУ ім. Т. Шевченка", 2011. - 448 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 399-431. - 500 прим. - ISBN 978-966-617-275-7

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд


      
8.
РА408397

Чорна, Неля Петрівна.
Інноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування в умовах імперативу продовольчої безпеки [Текст] : автореф. дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.03 / Чорна Неля Петрівна ; Миколаїв. нац. аграр. ун-т. - Миколаїв, 2014. - 40 с. : рис., табл.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ВА791340

Чорна, Неля Петрівна.
Інноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування та ризики продовольчої безпеки [Текст] : монографія / Неля Петрівна Чорна. - Львів : Ліга-Прес, 2012. - 295 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 253-272. - 300 прим. - ISBN 978-966-397-161-4

Рубрики:
  

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :


      
10.
ВА791637

Поддєрьогін, Анатолій Микитович.
Фінансування інноваційного розвитку харчової промисловості України [Текст] : монографія / А. М. Поддєрьогін, А. В. Корнилюк ; Держ. ВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана". - Київ : КНЕУ, 2014. - 196 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 182-195 . - 300 прим. - ISBN 978-966-483-924-9

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд


      
11.
РА427159

Завгородня, Наталія Володимирівна.
Управління інноваційним розвитком харчової промисловості України [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / Завгородня Наталія Володимирівна ; Чернігів. нац. технол. ун-т ; Чернігів, 2017. - 22 с. : рис., табл.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА446779

Кулик, Володимир Олексійович.
Методи та механізми управління інноваціями у проектно-орієнтованих організаціях харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.22 / Кулик Володимир Олексійович ; Одес. нац. політехн. ун-т. - Одеса, 2020. - 27 с. : рис., табл.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
 

ВА853042


Ефективність використання інноваційно-інвестиційного потенціалу продовольчого бізнесу [Текст] : монографія / [Н. Й. Басюркіна та ін. ; за ред. Ю. О. Бровкіної] ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Київ : Гуляєва В. М. [вид.], 2020. - 150 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці гл. - 100 прим. - ISBN 978-617-7503-99-5

Рубрики:

Географічні рубрики:

  Повний текст доступний у читальних залах НБУВ


У монографії розглянуто теоретичні і прикладні питання інноваційно-інвестиційних процесів, які відбуваються в економіці України. Досліджено інвестиційну привабливість харчових, переробних і аграрних виробництв, готельно-ресторанного бізнесу в регіонах України. Обґрунтовано пропозиції стосовно інноваційно-інвестиційного розвитку бізнес-структур в умовах трансформаційної економіки. Видання рекомендується для наукових співробітників, керівників і фахівців підприємств АПК, харчової промисловості, ресторанного бізнесу, торгівлі, студентів закладів вищої освіти.




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА451080

Степанчук, Світлана Олександрівна.
Формування, використання та перспективи розвитку інтелектуального потенціалу харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / Степанчук Світлана Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2021. - 22 с. : рис., табл.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ДС144321

Петренко, Микола Миколайович.
Удосконалення механізмів регулювання інноваційно-інвестиційних процесів у харчовій галузі [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / Петренко Микола Миколайович ; Міжнар. ун-т бізнесу і права. - Херсон, 2014. - 188 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 162-177.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
РА453164

Петренко, Микола Миколайович.
Удосконалення механізмів регулювання інноваційно-інвестиційних процесів у харчовій галузі [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / Петренко Микола Миколайович ; Міжнар. ун-т бізнесу і права. - Херсон, 2014. - 20 с. : рис., табл.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
17.
ДС146000

Чорна, Неля Петрівна.
Інноваційний розвиток сфери виробництва продуктів харчування в умовах імперативу продовольчої безпеки [Текст] : дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.03 / Чорна Неля Петрівна ; НАН України, Ін-т регіон. дослідж. - Львів, 2014. - 407, [4] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 362-396.

Рубрики:

Географічні рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського