Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)306.752.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
|
| | |
|
1. | ДС48175
Савенко, Игорь Иванович. Резервы эффективности организации ремонтного обслуживания производства на предприятиях консервной промышленности [Текст] : дис...канд. экон. наук: 08.07.01 / Савенко Игорь Иванович ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1995. - 118 л.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | РА289028
Савенко, Ігор Іванович. Резерви ефективності організації і ремонтного обслуговування виробництва на підприємствах консервної промисловості [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.01 / Савенко Ігор Іванович ; Нац. акад. наук України, Ін-т пробл. ринку та екон.-екол. дослідж. - О., 1995. - 17 с.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | В345904/Вип. 9
Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників [Текст] / Науково-дослідний центр нормативів праці Мінагрополітики України. - К. : Центр "Агропромпраця", 2001 . - (Бібліотека спеціаліста АПК). Вип. 9 : Виробництво консервів. - [Б. м.] : [б.в.], 2001. - 38 с. - ISBN 966-7803-32-5
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | РА392125
Скляр, Лариса Борисівна. Організаційно-економічне забезпечення аналізу та діагностики екологічного управління підприємствами консервної промисловості [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.06 / Скляр Лариса Борисівна ; Нац. акад. наук України, Ін-т пробл. ринку та екон.-екол. дослідж. - О., 2012. - 20 с.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ДС134160
Скляр, Лариса Борисівна. Організаційно-економічне забезпечення аналізу та діагностики екологічного управління підприємствами консервної промисловості [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.06 / Скляр Лариса Борисівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 225, [9] арк. - Бібліогр.: арк. 176-195.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
6. | В349273/9
Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників [Текст] / Укр. НДІ продуктивності агропром. комплексу. - Київ : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2005 . - (Бібліотека спеціаліста АПК. Економічні нормативи). Вип. 9 : Виробництво консервів / [І. М. Демчак та ін.]. - 2015. - 39 с. - 300 прим. - ISBN 978-617-613-041-3
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. | РА436878
Головіна, Наталія Анатоліївна. Державне регулювання ринку продукції дитячого харчування [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / Головіна Наталія Анатоліївна ; Причорномор. НДІ економіки та інновацій. - Одеса, 2018. - 20 с. : рис.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. | ВА832491
Савіна, Галина Григорівна. Організація, планування і управління на консервному і виноробному підприємстві [Текст] : підруч. для студентів ВНЗ / Савіна Г. Г., Власенко Н. А. ; Херсон. нац. техн. ун-т. - Херсон : Вишемирський В. С., 2017. - 879 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 834-840. - 300 прим. - ISBN 978-617-7573-38-7
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. | ДС155291
Іванченков, В'ячеслав Сергійович. Інноваційний розвиток підриємств консервної галузі в умовах конкуренціі [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Іванченков В'ячеслав Сергійович ; Приват. ВНЗ "Міжнар. ун-т бізнесу і права", Одес. нац. акад. харч. технологій. - Херсон, 2018. - 183, [10] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 157-179.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | РА454420
Іванченков, В'ячеслав Сергійович. Інноваційний розвиток підприємств консервної галузі в умовах конкуренції [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Іванченков В'ячеслав Сергійович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2018. - 24 с. : рис., табл.
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
new ! "Зал нових надходжень" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| |