Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит: (<.>I=ВС58666$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.
ВС58666

Доцяк, Віра Сисоївна.
Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів [Текст] : підручник [для проф.-техн. навч. закл.] / В. С. Доцяк. - Київ : Наш час, 2014. - 397, [3] с. : рис. - Бібліогр.: с. [398]. - 40206 прим. - ISBN 978-617-713-09-5

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд
Відділ обмінно-резервних фондів

 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського