Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>I=ВС69323$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| | | | |
1. | ВС69323
Ощипок, Ігор Миколайович. Технологія продукції закладів ресторанного господарства [Текст] : підручник / І. М. Ощипок, Н. З. Петришин, Р. О. Бліщ. - Львів : ЛТЕУ, 2022. - 441 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 431-432. - 100 прим. - ISBN 978-617-602-306-7
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
|