Пошуковий запит: (<.>K=BABICH<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
|
| | |
|
1. | ВА691125
Астаніна, Наталя Валентинівна. Організація міжнародних перевезень [Текст] : навч. посіб. для студ. напряму "Транспортні технології" вищ. навч. закл. / Н. В. Астаніна [и др.] ; Національний транспортний ун-т. - К. : НТУ, 2006. - 123 c. - Альтернативна назва : International Road Transport/ Astanina, N.V., Babich, M. E., Chetverukhina, O. B. - Бібліогр.: с. 122. - ISBN 966-632-072-X
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. | ВА700750
Гузь, Александр Николаевич. Статика и динамика упругих оснований с начальными (остаточными) напряжениями [Текст] / А. Н. Гузь [и др.]. - Кременчуг : Press-Line ; Кременчуг : Кременчуг, 2007. - 795 с. - Альтернативное название : Statics and dynamics of the elastic grounds with initial (residual) stresses /A.N.Guz, S.Yu.Babich, Yu.P.Gluhov. - Библиогр.: с. 777-794. - ISBN 966-7513-70-Х
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. | ВА783588
Babich, Alla. Essential minimum for restaurant stuff [Text] : навч. посіб. для студентів ВНЗ, спец. 6.140103 "Туризм" / Alla Babich, Anna Brutman, Yuriy Polyezhayev. - Запоріжжя : Дике Поле, 2014. - 88 p. - Текст англ., укр. - 300 прим. - ISBN 978-966-2752-46-5
Рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | ІС15666
Libkin, Savva. My Odessa cuisine [Text] / Savva Libkin ; [phot.: Olga Babich et al. ; transl. Michael Livingston]. - Kyiv : BookChef, 2018. - 255 p. : phot. - (Cookery. Autor's cuisine). - 500 пр. прим. - ISBN 978-617-7559-69-5
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. | ІВ227106
Development of modern science: the experience of European countries and prospects for Ukraine [Text] : monogr. / Kristina Babich-Kasianenko [et al.] ; ed. by authors. - 3rd ed. - Rīga : Baltija publ., 2019. - VI, 665 p. : fig. - Бібліогр. в кінці ст. - 300 eks. прим. - ISBN 978-9934-571-78-7
Рубрики:
Географічні рубрики:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |