>
Економіка харчової промисловості [Текст] : щокв. наук. журн./ Ін-т ринку і екон.-екол. дослідж. НАН України, Одес. нац. технолог. ун-т ; редкол.: В. В. Лагодієнко (голов. ред.) [та ін.]. - Одеса : [б. в.], 2009 . - Перевод заглавия: Экономика пищевой промышленности. -Назва на дод.тит.аркуші: Food industry economics. - Виходить щоквартально.- Отримується з 2009.
Ред. : Башинська І. О.Ред. : Бондаренко С. А.Голов. ред. : Буркинський Б. В.Ред. : Буркинський І. О.Ред. : ВойчелашРед. : ГеворгянРед. : ГечбаяРед. : Гринчуцький В. І.Ред. : Дейнеко Л. В.Ред. : Іванченкова Л. В.Ред. : Каламан О. Б.Ред. : Кнап-СтефанюкРед. : Крупіца І. В.Ред. : Купінець Л. Є.Голов. ред. : Лагодієнко В. В.Ред. : Лапіцька О. В.Ред. : Мартинюк О. А.Ред. : Масленніков Є. І.Ред. : Мудрак Р. П.Ред. : Немченко В. В.Ред. : Нікішина О. В.Ред. : Ніколюк О. В.Ред. : Окуліч-КозаринРед. : Пархоменко Н. В.Ред. : Пономаренко Т. В.Ред. : РейманРед. : Савенко І. І.Ред. :
Седікова І. О.Ред. : СіскосРед. : Ступницька Т. М.Ред. : Хаджієв Божідар ІвановРед. : Хумарова Н. І.Ред. : Чічінадзе Б.Ред. : Швекова Л.Ред. : Шолова Г. - ISSN 2312-847Х. - ISSN 2411-4111
Анотація: Науковий журнал “Економіка харчової промисловості” заснований у 2009 році ДУ “Інститут ринку і економіко-екологічних досліджень Національної академії наук України” і Одеським національним технологічним університетом.
Тематична спрямованість видання пов’язана з висвітлюванням основних напрямків розвитку економічної науки, а саме: наукових проблем трансформації економічних систем і становлення ринкової економіки; сучасних проблем економіки підприємств; теоретичних та практичних аспектів менеджменту; актуальних аспектів маркетингової діяльності підприємств; інноваційно-інвестиційних проблем; фінансово-кредитних відносин; формування та розвитку ринку продуктів харчування; системи обліку та аудиту; цінового механізму і ціноутворення; інформаційних технологій та математичних методів у рішенні сучасних фінансово-економічних проблем; економіко-екологічних проблем; актуальних аспектів розвитку готельно-ресторанного бізнесу та туризму; особливості функціонування і розвитку механізмів публічного управління та адміні; соціально-економічних аспектів розвитку.
Періодичність видання – 4 рази на рік.
Мови видання: українська, англійська.
РОКИ: 2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
Рубрики:Географічні рубрики: