Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Сукманов В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
| | | | |
1. | | > Ж69944
> Полтавська державна аграрна академія. Вісник Полтавської державної аграрної академії [Текст] = Bulletin of Poltava state agrarian academy : наук.-виробн. фаховий журн./ Полтав. держ. аграр. акад. ; редкол.: В. І. Аранчій (голов. ред.) [та ін.]. - Полтава : "Верстка", 1998 . - Текст укр. та рос. мовами; рез. англ.м. - Матеріали друкуються мовами оригіналів - укр. та англ. - Виходить щоквартально.- Отримується з 1998. ВІДОМОСТІ ПРО ЗМІНИ: Видання До 2002 р., № 1 див.: Вісник Полтавського державного сільськогосподарського інституту Голов. ред. : Аранчій В. І.Ред. : Бердник В. П.Ред. : Горб О. О.Ред. : Горик О. В.Ред. : Дудніков І. А.Ред. : Євстаф'єва В. О.Ред. : Калініченко А. В.Ред. : Киричко Б. П.Ред. : Ковальчук С. Б.Ред. : Короткова І. В.Ред. : Корчан Л. М.Ред. : Костенко О. М.Ред. : Крикунова В. Ю.Ред. : Кручиненко О. В.Ред. : Кулинич С. М.Ред. : Локес-Крупка Т. П.Ред. : Маренич М. М.Ред. : Мельничук В. В.Ред. : Опара Н. М.Ред. : Писаренко В.Ред. : Поліщук А. А.Ред. : Поспєлов С. В.Ред. : Ромашко Т. П.Ред. : Сакало В. М.Ред. : Самойлік М. С.Ред. : Самородов В. М.Ред. : Сукманов В. О.Ред. : Тараненко А. О.Ред. : Чайка Т. О.Ред. : Шейченко В. О.Ред. : Шостя А. М. - ISSN 2415-3354. - ISSN 2415-3362 РОКИ: 1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2019
2018
2020
2021
2022
Рубрики:Географічні рубрики: | Про видання, Сайт журналу, Файл: IMG - 0 |
| | | | |
2. | | > Ж72978
> Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : зб. наук. пр./ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2005 . -Назва на дод.тит.аркуші: Progressive technique and technologies of food production enterprises, catering business and trade. - Виходить двічі на рік.- Отримується з 2005. Відп. ред. : Черевко О. І.Ред. : Михайлов В. М.Ред. : Прасол С. В.Ред. : Борисова А. О.Ред. : Гринченко О. О.Ред. : Головко М. П.Ред. : Горальчук А. Б.Ред. : Губський С. М.Ред. : Дейниченко Г. В.Ред. : Дубініна А. А.Ред. : Євлаш В. В.Ред. : Казанцева Н.Ред. : Мирончук В. Г.Ред. : Павлюк Р. Ю.Ред. : Пасічний В. М.Ред. : Пивоваров П. П.Ред. : Погарська В. В.Ред. : Погожих М. І.Ред. : Потапов В. О.Ред. : Сукманов В. О.Ред. : Шингізов. - ISSN 2312-3990. - ISSN 2519-2922 РОКИ: 2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2018
2019
Рубрики: | Архів випусків, Сайт видання, Файл: IMG - 0 Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| | | | |
3. | | > Ж70791:Техн.н.
> Полтавський університет економіки і торгівлі. Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі [Текст]. Серія:Технічні науки/ Полтав. ун-т економіки і торгівлі ; редкол.: А. С. Ткаченко (голов. ред.) [та ін.] . - Полтава : ПУЕТ, 2000 . - До 2010 р. див. перелік вип. сер. "Технічні науки" в "Науковому віснику Полтавського університету економіки і торгівлі" (Ж70791) . - Виходить раз на два місяці.- Отримується з 2010. ВІДОМОСТІ ПРО ЗМІНИ: Видання До 2001 р. див.: Науковий вісник Полтавського кооперативного інституту У 2001 р. - 2010 також Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації Відп. ред. : Кожушко Г. М.Голов. ред. : Нестуля О. О.Голов. ред. : Ткаченко А. С.Відп. ред. сер. : Сукманов В. О.Ред. : Губа Л. М.Ред. : Стойкова Т.Ред. : Баркуте-НоркунієнтеРед. : РадуловічРед. : Хомич Г. П.Ред. : Скрипник В. О.Ред. : Тюрікова І. С.Ред. : Молчанова Н. Ю.Ред. : Сукманов В. О.Ред. : Лебеденко Т. Є.Ред. : Терешкін О. Г.Ред. : Ємченко І. В.Ред. : Пелик Л. В. - ISSN 2518-7171 РОКИ: 2010
2011
2013
2015
2014
2016
2017
2018
2019
2020
Рубрики: | Сайт видання, Файл: IMG - 0 Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| | | | |
4. | | > Ж74806 Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації : наук. зб., Київ.- Отримується з 2018.
|
> Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації [Текст] : наук. зб./ Київ. нац. ун-т культури і мистецттв ; редкол.: М. Поплавський (голов. ред.) [та ін.]. - Київ : Вид. цент КНУКІМ, 2018 . - Назва обкл. парал. англ. -Назва на дод.тит.аркуші: Restaurant and hotel consulting. Innovations. -Назва на дод.тит.аркуші (до 2023 р.): Ресторанный и гостиничный консалтинг. Инновации.- Отримується з 2018. Ред. : Амірасланов Т.Ред. : Антоненко І.Ред. : Верезомська І.Ред. : Гжебик М.Ред. : Глонті В.Ред. : Гончар Л.Ред. : Грищенко І.Голов. ред. : Дейниченко Г.Ред. : Дімітров І.Ред. : Земліна Ю.Ред. : Калачова І. В.Ред. : Карягін Ю.Ред. : Клапків Ю.Ред. : Клапчук В.Ред. : Корецька І.Ред. : Корзун В.Ред. : Малюк Л.Ред. : Манов М.Ред. : Некаті С.Ред. : Нукдет Т.Ред. : Пересічна С.Голов. ред. : Пересічний М. І.Ред. : Пивоваров П.Ред. : Полінкевич О.Голов. ред. : Поплавський М. М.Ред. : Ракша Н.Ред. : Русавська В.Ред. : Свідло К.Голов. ред. : Сіройч З.Ред. : Солоха Д.Ред. : Сукманов В. О.Ред. : Таубер Р., Д.Ред. : Тонких О.Ред. : Тринчук В.Ред. : Тюрікова І.Ред. : Уніч Д.Ред. : Хомічак Л.Ред. : Черевко О. - ISSN 2616-7468. - ISSN 2617-9504 Анотація: “Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації” (англ. “Restaurant and hotel consulting. Innovations”) – науковий журнал, засновано у 2018 р. Київським національним університетом культури і мистецтв. Журнал публікує статті з висвітлюванням основних напрямів розвитку ресторанної та готельної справи, а саме: харчові технологіі, стратегічний та інноваційний розвиток закладів готельно-ресторанного бізнесу; актуальні питання кулінарології, еногастрономії, кулінарної етнології та сервісології; теоретичні та практичні аспекти впровадження харчових технологій функціонального призначення; питання екології харчування та надання готельно-ресторанних послуг; економіка, маркетинг, менеджмент, конкурентоспроможність, сучасні інформаційні та комунікативні технології в готельно-ресторанній справі. Періодичність: 2 рази на рік. РОКИ: 2018
2019
2020
2021
2022
2023
Рубрики:Географічні рубрики: | Сайт видання, Файл: IMG - 0
|
|
|