Пошуковий запит: (<.>I=Ж101822/2022$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
|
| | |
|
1. |
Ж101822/2022/13/1 | Тваринництво та технології харчових продуктів : наук. журн.- Київ.- Отримується з 2019. | 2022 | Т. 13 | № 1
|
Видання зберігається у : new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. |
Ж101822/2022/13/2 | Тваринництво та технології харчових продуктів : наук. журн.- Київ.- Отримується з 2019. | 2022 | Т. 13 | № 2
|
Видання зберігається у : new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. |
Ж101822/2022/13/3 | Тваринництво та технології харчових продуктів : наук. журн.- Київ.- Отримується з 2019. | 2022 | Т. 13 | № 3
|
Видання зберігається у : new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. |
Ж101822/2022/13/4 | Тваринництво та технології харчових продуктів : наук. журн.- Київ.- Отримується з 2019. | 2022 | Т. 13 | № 4
|
Видання зберігається у : new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| |