Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>K=КОНДИТЕРСЬК$<.>+<.>K=ВИРІБ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
| | | | |
1. | | > Ж68821
> Одеський національний технологічний університет. Наукові праці [Одеського національного технологічного університету] [Текст] = Scientific works Odessa National University of technology/ Одес. нац. технол. ун-т ; редкол.: Г. М. Станкевич (голов. ред.) [та ін.]. - Одеса : [б. в.], 1937 . - Вид. відновлено з 1994; З 01.01.2016 р. було змінено нумерацію вип. Номер т. відповідає року з моменту заснування вид., номер вип. - вип. в поточ. р. .- Отримується з 1994. ВІДОМОСТІ ПРО ЗМІНИ: Видання До 2022 р. див.: Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій Ред. : Bo EkstrandРед. : Izlayev AuyelbekРед. : Абрацумянц Р. В.Ред. : Безусов А. Т.Ред. : Бурдо О. Г.Ред. : Віннікова Л. Г.Ред. : Гапонюк О. І.Голов. ред. : Єгоров Б. В.Ред. : Жигунов Д. О.Ред. : Іоргачова К. Г.Ред. : Каламан О. Б.Ред. : Капрельянц Л. В.Ред. : Кевлішвіллі М.Ред. : Коваленко О. О.Ред. : Ковальський Р.Ред. : Косой Б. В.Ред. : Котлик С. В.Ред. : Крусір Г. В.Ред. : Мардар М. Р.Ред. : Мілованов В. І.Ред. : Ніколенко М. В.Ред. : Осипова Л. А.Ред. : Павлов О. І.Ред. : Плотніков В. М.Ред. : Поварова Н. М.Ред. : Савенко І. І.Ред. : Сарібєкова Д. Г.Ред. : Скрипник О.Ред. : Солоницька І. В.Голов. ред. : Станкевич Г. М.Ред. : Тележенко Л. М.Ред. : Терзієв С. Г.Ред. : Тітлов О. С.Ред. : Ткаченко Н. А.Ред. : Ткаченко О. Б.Ред. : Федосова К. С.Ред. : Хмельнюк М. Г.Ред. : Хобін В. А.Ред. : Черно Н. К.Ред. : Чигиринець О. Е.Ред. : Шит М. Л.Ред. : Шульга О. С. - ISSN 2073-8730 Анотація: “Наукові праці Одеського національного технологічного університету” (англ. “Scientific works Odessa National University of technology”) – науково-теоретичний збірник заснований у 1937 р. Відновлено з 1994 р. Засновник та видавець – Одеська національна академія харчових технологій, яка у 2021 р. була реорганізована у Одеський національний технологічний університет. До 2022 р. видання мало назву – “Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій”. У збірнику публікуються результати нових наукових досліджень, які мають теоретичний, експериментальний та практичний характер, проблемні статті, повідомлення про досягнення, наукові напрями і школи академії. Тематика журналу: удосконалення технологічних процесів для харчових та зернопереробних галузей АПК; актуальні питання зберігання і технології зберігання зерна, виробництво зернових, хлібопекарських, кондитерських виробів, комбікормів та біопалива; розробка нових видів харчових продуктів із нетрадиційної сировини; створення нових технологій отримання безпечних харчових продуктів й визначення критеріїв їх оцінки; створення нового високоефективного обладнання, автоматизація виробничих процесів харчових і зернопереробних виробництв; комбіновані процеси та нанотехнології в АПК, нові неенергоємні харчові технології та продукти, енергоефективність та екологічна безпечність; соціально-економічні проблеми розвитку ринкових відносин на підприємствах харчової та зернопереробної промисловості. РОКИ: 1994
1996
1997
1998
1999
2001
2002
2003
2004
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
Рубрики: | Сайт видання, Файл: IMG - 0 Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| | | | |
2. | > Ж14921 Зерно і хліб : щокв. наук.- виробн. журн. для кер. і спеціалістів і науковців галузі хлібопродуктів, К.- Отримується з 1996.
|
> Зерно і хліб [Текст] : щокв. наук.- виробн. журн. для кер. і спеціалістів і науковців галузі хлібопродуктів/ Держ. продовол.-зерн. корпор. [та ін.] ; голов. ред. М. І. Перевертун. - К. : РВЦ ЗіХ, 1995 . - Виходить щоквартально.- Отримується з 1996. Голов. ред. : Перевертун М. І. РОКИ: 1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
Рубрики:Географічні рубрики: | Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| | | | |
3. | > Ж14921:дод. Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : щоміс. наук.-вироб. і практ. журн., К.- Отримується з 2004.
|
> Хлібопекарська і кондитерська промисловість України [Текст] : щоміс. наук.-вироб. і практ. журн./ Нац. ун-т харч. технологій [та ін.] ; ред. М. Перевертун. - К. : РВЦ "ЗіХ", 2004 . - Виходить щомісяця.- Отримується з 2004. Голов. ред. : Перевертун М. І. РОКИ: 2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
Рубрики:Географічні рубрики: | Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| | | | |
4. | | > Ж101911 Слово Жінки : вид. для тих, хто прагне мудро жити, Київ.- Отримується з 2018.
|
> Слово Жінки [Текст] : вид. для тих, хто прагне мудро жити/ ТОВ "Світ Успіху" ; голов. ред. Г. Земко. - Київ : ТОВ "Світ Успіху", 2008 . - Паралельна нумерація журн. на обкл.: Зустріч. - Виходить раз на два місяці.- Отримується з 2018. Голов. ред. : Земко Г. Анотація: “Слово Жінки” – світоглядний україномовний журнал з гаслом “Видання для тих, хто прагне мудро жити”. Виходить шість разів на рік з весни 2008 р. Кожен номер часопису має тематичну спрямованість. В центрі кожного номера – особистість конкретної жінки, сучасної українки: вчительки, дизайнера, лікаря, бізнесмена тощо. Журнал має кілька постійних рубрик: 1. Де були? Що бачили? (рубрика новин); 2. Гостини (розповідь про те, як журнал запрошували в гості); 3. Людина і Всесвіт (рубрика біоенергетика, присвячена зміні звичних поглядів на речі та розвитку власних здібностей); 4. Монологи та діалоги (основні матеріали номера – розповідь у формі монологу чи діалогу про життя героіні); 5. Коріння (історичні національні витоки теми); 6. Кухонна рада (фірмові кулінарні рецепти головних героїв); 7. Здоровенькі будьте! (прості народні рецепти від цілителя); 8. Наша філософія (погляд і роздуми редакції журналу на вибрану тему); 9. Слово чоловіка (чоловічий погляд на Тему); 10. Мамина школа (практичні поради батькам); 11. Подружка (рубрика для молодих дівчат, вона часто не пов'язана з темою номера); 12. Своїми руками (розповідь про виріб, ремесло, які читач може зробити чи вивчити самостійно). РОКИ: 2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
[2008]
Рубрики:Географічні рубрики: | Матеріал з Вікіпедії, Про видання, Файл: IMG - 0 |
| | | | |
5. | | > Ж100712 Хлібний і кондитерський бізнес : наук.-практ. журн., Київ.- Отримується з 2011.
|
> Хлібний і кондитерський бізнес [Текст] : наук.-практ. журн./ засн. Л. Радіонова. - Київ : Біопром, 2011 . - Виходить 10 разів на рік.- Отримується з 2011. ВІДОМОСТІ ПРО ЗМІНИ: Видання До 2013 р.; № 4 див.: Хлебный бизнес До 2021 р. див.: Хлебный и кондитерский бизнес До 2021 р., № 5 (88) див.: Хлібний та кондитерський бізнес Гл. ред. : Коваль А.Засн. : Радіонова Л. РОКИ: 2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
Рубрики:Географічні рубрики: | Файл: IMG - 0 Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
| | | | |
6. |
Ж100157/2011/1 | Харчова наука і технологія [Текст] : наук.-вироб. журн. / Одес. нац. акад. харчових технологій. - О. : [б. в.], 2007 - . - ISSN 2073-8684. № 1 : Інноваційні технології у хлібопекарському і кондитерському виробництві. - О. : ОНАХТ, 2011. - 112 с. : рис., таб. (Харчова наука і технологія, ISSN 2073-8684 (print), ISSN 2409-7004 (online) ; № 1). - Текст укр., рос. - Рез. англ. - Бібліогр. в кінці ст.
| 2011 | | № 1
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
|