Пошуковий запит: (<.>U=Л683$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
|
|
| | |
|
1. | > Ж37047:CS Biotechnology and food science : rev. art., Lodz.- Отримується з 1955.
|
> Biotechnology and food science [Текст] : rev. art./ Techn. Univ. of Lodz ; ed.-in-chief D. Kalemba. - Lodz : Techn. Univ. of Lodz Press, 1955 . - 1980 р. - 1997 р. бібліотека видання не отримувала.- Отримується з 1955. ВІДОМОСТІ ПРО ЗМІНИ: Видання У 1955 р.-1979 видання мало назву: Zeszyty naukowe Politechniki Łódzkiej. Chemia spożywcza У 1980 р.-1997 видання мало назву: Zeszyty naukowe Politechniki Łódzkiej. Technologia i chemia spożywcza У 1998 р.-2010 видання мало назву: Zeszyty naukowe Politechniki Łódzkiej. Chemia spożywcza i biotechnologia. - ISSN 1509-7013 Голов. ред. : Kalemba D. - ISSN 1509-7013 РОКИ: 1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2006
2007
20087
2008
2009
2010
2011
Рубрики:Географічні рубрики: | Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. |
Ж37047:CS/2009/73 | Biotechnology and food science : rev. art.- Lodz.- Отримується з 1955. | 2009 | | № 73 (1058)
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. |
Ж37047:CS/2008/72 | Biotechnology and food science : rev. art.- Lodz.- Отримується з 1955. | 2008 | | № 72 (1029)
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. |
Ж37047:CS/2007/71 | Biotechnology and food science : rev. art.- Lodz.- Отримується з 1955. | 2007 | | № 71 (1002)
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
5. |
Ж37047:CS/2006/70 | Biotechnology and food science : rev. art.- Lodz.- Отримується з 1955. | 2006 | | № 70 (984)
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. |
Ж37047:CS/2004/68 | Biotechnology and food science : rev. art.- Lodz.- Отримується з 1955. | 2004 | | № 68 (947)
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. |
Ж37047:CS/2004/69 | Biotechnology and food science : rev. art.- Lodz.- Отримується з 1955. | 2004 | | № 69 (948)
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. |
Ж37047:CS/2003/67 | Biotechnology and food science : rev. art.- Lodz.- Отримується з 1955. | 2003 | | № 67 (931)
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. |
Ж37047:CS/2002/66 | Biotechnology and food science : rev. art.- Lodz.- Отримується з 1955. | 2002 | | № 66 (893)
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. |
Ж37047:CS/2001/65 | Biotechnology and food science : rev. art.- Lodz.- Отримується з 1955. | 2001 | | № 65 (869)
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
11. |
Ж37047:CS/20087/72 | Biotechnology and food science : rev. art.- Lodz.- Отримується з 1955. | 20087 | | № 72 (1029)
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
12. |
Ж37047:CS/2000/62 | Biotechnology and food science : rev. art.- Lodz.- Отримується з 1955. | 2000 | | № 62 (832)
|
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
13. |
Ж37047:CS/2000/63 | Biotechnology and food science : rev. art.- Lodz.- Отримується з 1955. | 2000 | | № 63 (848)
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. |
Ж37047:CS/2000/64 | Biotechnology and food science : rev. art.- Lodz.- Отримується з 1955. | 2000 | | № 64 (852)
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. |
Ж37047:CS/1999/61 | Biotechnology and food science : rev. art.- Lodz.- Отримується з 1955. | 1999 | | № 61 (813)
|
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
16. |
Ж37047:CS/1998/58 | Biotechnology and food science : rev. art.- Lodz.- Отримується з 1955. | 1998 | | № 58 (782)
|
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
17. |
Ж37047:CS/1998/59 | Biotechnology and food science : rev. art.- Lodz.- Отримується з 1955. | 1998 | | № 59 (796)
|
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
18. |
Ж37047:CS/1998/60 | Biotechnology and food science : rev. art.- Lodz.- Отримується з 1955. | 1998 | | № 60 (802)
|
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
19. |
Ж37047:CS/2010/74 | Biotechnology and food science : rev. art.- Lodz.- Отримується з 1955. | 2010 | | № 74 (1081)
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. |
Ж37047:CS/2011/75/1 | Biotechnology and food science : rev. art.- Lodz.- Отримується з 1955. | 2011 | Vol. 75 | № 1
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |