Бази даних

Журнали та продовжувані видання - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (4)Автореферати дисертацій (39)Реферативна база даних (510)Книжкові видання та компакт-диски (430)
Пошуковий запит: (<.>U=Л92$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 527
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
Ж60031

Совершенствование технологии производства молока и мяса : сборник научных трудов, М.- Отримується з 1975.

      
2.
Ж24661

Мясные технологии : журн., М.- Отримується з 2004.

      
3.
Ж23922/2022/1
М'ясний бізнес : щомісяч. наук.-практ. журн.- Київ.- Отримується з 2002.
2022
№ 1 (217)

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
4.
Ж23922/2022/2
М'ясний бізнес : щомісяч. наук.-практ. журн.- Київ.- Отримується з 2002.
2022
№ 2 (218)

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
5.
Ж23922/2021/4
М'ясний бізнес : щомісяч. наук.-практ. журн.- Київ.- Отримується з 2002.
2021
№ 4 (209)

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
6.
Ж23922/2021/5
М'ясний бізнес : щомісяч. наук.-практ. журн.- Київ.- Отримується з 2002.
2021
№ 5 (210)

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
7.
Ж23922/2021/3
М'ясний бізнес : щомісяч. наук.-практ. журн.- Київ.- Отримується з 2002.
2021
№ 3 (208)

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
8.
Ж23922/2021/2
М'ясний бізнес : щомісяч. наук.-практ. журн.- Київ.- Отримується з 2002.
2021
№ 2 (207)

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
9.
Ж23922/2021/1
М'ясний бізнес : щомісяч. наук.-практ. журн.- Київ.- Отримується з 2002.
2021
№ 1 (206)

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
10.
Ж23922/2021/6
М'ясний бізнес : щомісяч. наук.-практ. журн.- Київ.- Отримується з 2002.
2021
№ 6 (211)

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
11.
Ж23922/2021/10
М'ясний бізнес : щомісяч. наук.-практ. журн.- Київ.- Отримується з 2002.
2021
№ 10 (215)

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
12.
Ж23922/2021/11
М'ясний бізнес : щомісяч. наук.-практ. журн.- Київ.- Отримується з 2002.
2021
№ 11 (216)

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
13.
Ж23922/2021/9
М'ясний бізнес : щомісяч. наук.-практ. журн.- Київ.- Отримується з 2002.
2021
№ 9 (214)

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
14.
Ж23922/2021/7
М'ясний бізнес : щомісяч. наук.-практ. журн.- Київ.- Отримується з 2002.
2021
№ 7 (212)

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
15.
Ж23922/2021/8
М'ясний бізнес : щомісяч. наук.-практ. журн.- Київ.- Отримується з 2002.
2021
№ 8 (213)

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
16.
Ж23922/2020/4
М'ясний бізнес : щомісяч. наук.-практ. журн.- Київ.- Отримується з 2002.
2020
№ 4 (198)

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
17.
Ж23922/2020/5
М'ясний бізнес : щомісяч. наук.-практ. журн.- Київ.- Отримується з 2002.
2020
№ 5 (199)

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
18.
Ж23922/2020/3
М'ясний бізнес : щомісяч. наук.-практ. журн.- Київ.- Отримується з 2002.
2020
№ 3 (197)

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
19.
Ж23922/2020/1
М'ясний бізнес : щомісяч. наук.-практ. журн.- Київ.- Отримується з 2002.
2020
№ 1 (195)

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
20.
Ж23922/2020/2
М'ясний бізнес : щомісяч. наук.-практ. журн.- Київ.- Отримується з 2002.
2020
№ 2 (196)

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського