Пошуковий запит: (<.>U=П5/6$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 203
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
|
| | |
|
1. |
Ж24032/2002/3 | Технологія вирощування та здоров'я тварин : інформаційне, наукове та виробничо-практичне аидання.- К.- Отримується з 2001. | 2002 | | № 3
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
2. |
Ж24032/2002/4 | Технологія вирощування та здоров'я тварин : інформаційне, наукове та виробничо-практичне аидання.- К.- Отримується з 2001. | 2002 | | № 4
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
3. |
Ж24032/2002/1 | Технологія вирощування та здоров'я тварин : інформаційне, наукове та виробничо-практичне аидання.- К.- Отримується з 2001. | 2002 | | № 1
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
4. | > Ж24032 Технологія вирощування та здоров'я тварин : інформаційне, наукове та виробничо-практичне аидання, К.- Отримується з 2001.
|
> Технологія вирощування та здоров'я тварин [Текст] : інформаційне, наукове та виробничо-практичне аидання/ ТОВ "ВЕТЕРІНА". - К. : [б.в.].- Отримується з 2001. РОКИ: 2001
2002
2003
Рубрики:
| |
|
| | |
|
5. |
Ж24032/2003/2 | Технологія вирощування та здоров'я тварин : інформаційне, наукове та виробничо-практичне аидання.- К.- Отримується з 2001. | 2003 | | № 2
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
6. |
Ж24032/2002/5 | Технологія вирощування та здоров'я тварин : інформаційне, наукове та виробничо-практичне аидання.- К.- Отримується з 2001. | 2002 | | № 5
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
7. |
Ж24032/2001/3 | Технологія вирощування та здоров'я тварин : інформаційне, наукове та виробничо-практичне аидання.- К.- Отримується з 2001. | 2001 | | № 3
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
8. |
Ж73057/2007/5 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : збірник наукових праць студентів.- Х.- Отримується з 2005. | 2007 | | Вип. 5
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
9. |
Ж73057/2005/1 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : збірник наукових праць студентів.- Х.- Отримується з 2005. | 2005 | | Вип. 1
|
Видання зберігається у :
Основний фонд
| |
|
| | |
|
10. | > Ж73057
> Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва [Текст] : збірник наукових праць студентів/ Міністерство аграрної політики України, Харківська держ. зооветеринарна академія. Технологічний факультет. - Х. : [б.в.].- Отримується з 2005. РОКИ: 2005
2007
2009
Рубрики:
Географічні рубрики:
| |
|
| | |
|
11. |
Ж73057/2009/1 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : збірник наукових праць студентів.- Х.- Отримується з 2005. | 2009 | | Вип. 1 (67)
|
Видання зберігається у :
| |
|
| | |
|
12. |
Ж101822/2021/12/3 | Тваринництво та технології харчових продуктів : наук. журн.- Київ.- Отримується з 2019. | 2021 | Т. 12 | № 3
|
Видання зберігається у : new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| |
|
| | |
|
13. |
Ж101822/2021/12/4 | Тваринництво та технології харчових продуктів : наук. журн.- Київ.- Отримується з 2019. | 2021 | Т. 12 | № 4
|
Видання зберігається у : new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| |
|
| | |
|
14. |
Ж101822/2022/13/1 | Тваринництво та технології харчових продуктів : наук. журн.- Київ.- Отримується з 2019. | 2022 | Т. 13 | № 1
|
Видання зберігається у : new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| |
|
| | |
|
15. |
Ж101822/2021/12/2 | Тваринництво та технології харчових продуктів : наук. журн.- Київ.- Отримується з 2019. | 2021 | Т. 12 | № 2
|
Видання зберігається у : new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| |
|
| | |
|
16. |
Ж101822/2020/11/3 | Тваринництво та технології харчових продуктів : наук. журн.- Київ.- Отримується з 2019. | 2020 | Т. 11 | № 3
|
Видання зберігається у : new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| |
|
| | |
|
17. |
Ж101822/2020/11/4 | Тваринництво та технології харчових продуктів : наук. журн.- Київ.- Отримується з 2019. | 2020 | Т. 11 | № 4
|
Видання зберігається у : new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| |
|
| | |
|
18. |
Ж101822/2021/12/1 | Тваринництво та технології харчових продуктів : наук. журн.- Київ.- Отримується з 2019. | 2021 | Т. 12 | № 1
|
Видання зберігається у : new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| |
|
| | |
|
19. |
Ж101822/2022/13/2 | Тваринництво та технології харчових продуктів : наук. журн.- Київ.- Отримується з 2019. | 2022 | Т. 13 | № 2
|
Видання зберігається у : new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| |
|
| | |
|
20. |
Ж101822/2023/14/3 | Тваринництво та технології харчових продуктів : наук. журн.- Київ.- Отримується з 2019. | 2023 | Т. 14 | № 3
|
Видання зберігається у : new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд
| |
| |