Бази даних

Журнали та продовжувані видання - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Віртуальна довідка (8)Тематичний інтернет-навігатор (21)Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (104)Книжкові видання та компакт-диски (91)
Пошуковий запит: (<.>U=П5/6$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 203
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
Ж24032/2002/3
Технологія вирощування та здоров'я тварин : інформаційне, наукове та виробничо-практичне аидання.- К.- Отримується з 2001.
2002
№ 3

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
Ж24032/2002/4
Технологія вирощування та здоров'я тварин : інформаційне, наукове та виробничо-практичне аидання.- К.- Отримується з 2001.
2002
№ 4

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
Ж24032/2002/1
Технологія вирощування та здоров'я тварин : інформаційне, наукове та виробничо-практичне аидання.- К.- Отримується з 2001.
2002
№ 1

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
4.
Ж24032

Технологія вирощування та здоров'я тварин : інформаційне, наукове та виробничо-практичне аидання, К.- Отримується з 2001.

      
5.
Ж24032/2003/2
Технологія вирощування та здоров'я тварин : інформаційне, наукове та виробничо-практичне аидання.- К.- Отримується з 2001.
2003
№ 2

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
Ж24032/2002/5
Технологія вирощування та здоров'я тварин : інформаційне, наукове та виробничо-практичне аидання.- К.- Отримується з 2001.
2002
№ 5

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
Ж24032/2001/3
Технологія вирощування та здоров'я тварин : інформаційне, наукове та виробничо-практичне аидання.- К.- Отримується з 2001.
2001
№ 3

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
Ж73057/2007/5
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : збірник наукових праць студентів.- Х.- Отримується з 2005.
2007
Вип. 5

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
Ж73057/2005/1
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : збірник наукових праць студентів.- Х.- Отримується з 2005.
2005
Вип. 1

Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
Ж73057

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : збірник наукових праць студентів, Х.- Отримується з 2005.
 Видання представлено у реферативній базі даних 

      
11.
Ж73057/2009/1
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : збірник наукових праць студентів.- Х.- Отримується з 2005.
2009
Вип. 1 (67)

Видання зберігається у :


      
12.
Ж101822/2021/12/3
Тваринництво та технології харчових продуктів : наук. журн.- Київ.- Отримується з 2019.
2021
Т. 12
№ 3

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
13.
Ж101822/2021/12/4
Тваринництво та технології харчових продуктів : наук. журн.- Київ.- Отримується з 2019.
2021
Т. 12
№ 4

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
14.
Ж101822/2022/13/1
Тваринництво та технології харчових продуктів : наук. журн.- Київ.- Отримується з 2019.
2022
Т. 13
№ 1

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
15.
Ж101822/2021/12/2
Тваринництво та технології харчових продуктів : наук. журн.- Київ.- Отримується з 2019.
2021
Т. 12
№ 2

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
16.
Ж101822/2020/11/3
Тваринництво та технології харчових продуктів : наук. журн.- Київ.- Отримується з 2019.
2020
Т. 11
№ 3

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
17.
Ж101822/2020/11/4
Тваринництво та технології харчових продуктів : наук. журн.- Київ.- Отримується з 2019.
2020
Т. 11
№ 4

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
18.
Ж101822/2021/12/1
Тваринництво та технології харчових продуктів : наук. журн.- Київ.- Отримується з 2019.
2021
Т. 12
№ 1

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
19.
Ж101822/2022/13/2
Тваринництво та технології харчових продуктів : наук. журн.- Київ.- Отримується з 2019.
2022
Т. 13
№ 2

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд


      
20.
Ж101822/2023/14/3
Тваринництво та технології харчових продуктів : наук. журн.- Київ.- Отримується з 2019.
2023
Т. 14
№ 3

Видання зберігається у :
new ! "Зал періодичних видань" - література у відкритому доступі
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського