Пошуковий запит: (<.>U=Л966$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
|
| | |
|
1. |
Д'яконова А. К. Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів : автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.13 / А. К. Д'яконова; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2008. - 36 c. - укp.Досліджено механізми процесів комплексоутворення рослинних білків, полісахаридів, а також функціональні властивості білок-полісахаридних структур. Розроблено технології виробництва комплексних функціональних домішок. Визначено вплив технологічних факторів на їх фізико-хімічні властивості. Створено й науково-обгрунтовано технології одержання натуральних структуроутворювачів - білка з зерна бобових культур і пектинових речовин - зі свіжих яблучних вичавок безпосередньо на консервних заводах. Наведено апаратурно-технологічні схеми. Установлено, що процес драглеутворення яблучного пектину за присутності ферменту пероксидази відбувається внаслідок окиснення адсорбованих на його поверхні фенольних речовин через стадії утворення хінонів і вільних радикалів, які полімеризуються та конденсуються на поверхні пектинових молекул, утворюючи перехресні зшивання. З використанням результатів дослідження вдосконалено існуючі та розроблено нові технології консервованих продуктів емульсійної, геле- та драглеподібної структури. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л966 + Л987
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА361447 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
2. |
Венглюк Ю. П. Товароведная оценка лечебно-профилактических мясных консервов,снижающих накопление радионуклидов в организме человека : Дис...канд.техн.наук / Ю. П. Венглюк; КТЭИ. Кафедра товароведения продовольственных товаров. - К., 1993. - 167 c. - рус. Індекс рубрикатора НБУВ: Л966
Рубрики:
Шифр НБУВ: ДС42298 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
3. |
Венглюк Ю. П. Товароведная оценка лечебно-профилактических мясных консервов,снижающих накопление радионуклидов в организме человека : Дис...канд.техн.наук / Ю. П. Венглюк; КТЭИ. Кафедра товароведения продовольственных товаров. - К., 1993. - 167 c. - рус. Індекс рубрикатора НБУВ: Л966
Рубрики:
Шифр НБУВ: ДС42298 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
4. |
Венглюк Ю. П. Товароведная оценка лечебно-профилактических мясных консервов,снижающих накопление радионуклидов в организме человека : Дис...канд.техн.наук / Ю. П. Венглюк; КТЭИ. Кафедра товароведения продовольственных товаров. - К., 1993. - 167 c. - рус. Індекс рубрикатора НБУВ: Л966
Рубрики:
Шифр НБУВ: ДС42298 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
5. |
Венглюк Ю. П. Товароведная оценка лечебно-профилактических мясных консервов,снижающих накопление радионуклидов в организме человека : Дис...канд.техн.наук / Ю. П. Венглюк; КТЭИ. Кафедра товароведения продовольственных товаров. - К., 1993. - 167 c. - рус. Індекс рубрикатора НБУВ: Л966
Рубрики:
Шифр НБУВ: ДС42298 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
| | |
|
6. |
Точкова О. В. Вплив ксантану на структурно-в'язкісні характеристики плодово-овочевого пюре / О. В. Точкова, І. О. Баклан, О. С. Бессараб // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 4. - С. 148-163. - Бібліогр.: 162 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: Л966
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|