Пошуковий запит: (<.>U=Л987$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 146
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА302261 Дьякова Т. С.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Товарознавча оцінка та дослідження антиоксидантних властивостей фітодобавок з лікарської сировини та їх застосування в продуктах профілактичної дії [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/1998/
|
2. | РА301770 Данилова Л. А.Харк. держ. політехн. ун-т. Природні інгібітори окислення ліпідів і вирішення проблеми підвищення якості харчових продуктів [Текст] : Автореф. дис...д-ра техн. наук: 05.18.06
|
3. | РА307368 Нікітіна Ж. В.Одес. держ. акад. харч. технологій. Технологія високоволокнистих біологічно активних добавок з антиоксидантною та ліполітичною активностями [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20
|
4. | РА306502 Тітомир Л. А.Одес. держ. акад. харч. технологій. Технологія біологічно активних добавок на основі морських водоростей [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04
|
5. | РА306288 Сімахіна Г. О.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Розроблення та вдосконалення технологій цукристих речовин та цукромістких харчових добавок [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.05.- URL: /ard/1999/
|
6. | ВА605701 Павлюк Р. Ю.Харьк. гос. акад. технологии и орг. питания. Укр. гос. ун-т пищевых технологий. Новые прогрессивные технологии биологически активных добавок из цветочной пыльцы и растительного сырья [Текст]
|
7. | Ж14378 Янчевский В. К. Производство и использование пищевых добавок в питании человека [] // Вісник аграрної науки, 2000,N № 7.-С.61-66
|
8. | РА313917 Губаренко П. С.Одес. держ. акад. харч. технологій. Розробка біотехнології отримання модифікованих рослинних фосфоліпідів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20.- URL: /ard/2001/
|
9. | РА315962 Котинський А. В.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Розробка технології одержання йодованої біомаси спіруліни в закритих умовах культивування [Текст] : Автореф. дис ... канд.техн. наук : 03.00.20.- URL: /ard/2001/
|
10. | Ж14162 Лебедев Д. П. Методы интенсификации сублимационной сушки препаратов в вакууме и разработка новых установок непрерывного действия [Текст] 23: 1-2 // Пром. теплотехника.-С.67-75
|
11. | РА313158 Пруднікова Т. І.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Товарознавча оцінка гомогенних фітодобавок з хрону, виготовлених за допогомою кріогенного подрібнення [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2001/
|
12. | РА313997 Притульська Н. В.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2001/
|
13. | РА320823 Невмиваний С. Л.Одес. держ. акад. харч. технологій. Розробка біотехнології ферментованих соєпродуктів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20.- URL: /ard/2002/
|
14. | Ж23673 Толоконніков Ю. О. Використання нетрадиційної сировини і відходів виробництва щодо вироблення радіопротекторних продуктів харчування [Текст]: 1 // Причорномор. екол. бюл.-С.75-77
|
15. | Ж70284 Павлюк Р. Ю. Нові біологічно активні добавки із трутневих личинок - альтернатива бджолиному маточному молочку [Текст]: Вып. 6 // Вестн. науки и техники.-С.16-21
|
16. | РА323721 Прохода І. О.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Товарознавча характеристика апідобавок із трутневих личинок і прополісу та їх застосування в продуктах харчування [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2003/
|
17. | РА327888 Волошин П. В.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові [Текст] : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2003/
|
18. | РА326564 Шпирко Т. В.Одес. нац. акад. харч. технологій. Розробка біотехнології переробки зернової сировини в харчові добавки [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20.- URL: /ard/2003/
|
19. | Ж29432 Мелетьєв А. Є. Перспективи розроблення нових біологічно активних добавок на основі пива [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.45-47
|
20. | РА340153 Міськін О. М.Одес. нац. акад. харч. технологій. Удосконалення технології соєпродуктів з використанням ендогенних ферментів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20.- URL: /ard/2005/
|
| |