Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (27)Книжкові видання та компакт-диски (149)
Пошуковий запит: (<.>U=Л987$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 146
Представлено документи з 1 до 20
...
1.РА302261 Дьякова Т. С.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Товарознавча оцінка та дослідження антиоксидантних властивостей фітодобавок з лікарської сировини та їх застосування в продуктах профілактичної дії [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/1998/
2.РА301770 Данилова Л. А.Харк. держ. політехн. ун-т. Природні інгібітори окислення ліпідів і вирішення проблеми підвищення якості харчових продуктів [Текст] : Автореф. дис...д-ра техн. наук: 05.18.06
3.РА307368 Нікітіна Ж. В.Одес. держ. акад. харч. технологій. Технологія високоволокнистих біологічно активних добавок з антиоксидантною та ліполітичною активностями [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20
4.РА306502 Тітомир Л. А.Одес. держ. акад. харч. технологій. Технологія біологічно активних добавок на основі морських водоростей [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04
5.РА306288 Сімахіна Г. О.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Розроблення та вдосконалення технологій цукристих речовин та цукромістких харчових добавок [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.05.- URL: /ard/1999/
6.ВА605701 Павлюк Р. Ю.Харьк. гос. акад. технологии и орг. питания. Укр. гос. ун-т пищевых технологий. Новые прогрессивные технологии биологически активных добавок из цветочной пыльцы и растительного сырья [Текст]
7.Ж14378 Янчевский В. К. Производство и использование пищевых добавок в питании человека [] // Вісник аграрної науки, 2000,N № 7.-С.61-66
8.РА313917 Губаренко П. С.Одес. держ. акад. харч. технологій. Розробка біотехнології отримання модифікованих рослинних фосфоліпідів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20.- URL: /ard/2001/
9.РА315962 Котинський А. В.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Розробка технології одержання йодованої біомаси спіруліни в закритих умовах культивування [Текст] : Автореф. дис ... канд.техн. наук : 03.00.20.- URL: /ard/2001/
10.Ж14162 Лебедев Д. П. Методы интенсификации сублимационной сушки препаратов в вакууме и разработка новых установок непрерывного действия [Текст] 23: 1-2 // Пром. теплотехника.-С.67-75
11.РА313158 Пруднікова Т. І.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Товарознавча оцінка гомогенних фітодобавок з хрону, виготовлених за допогомою кріогенного подрібнення [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2001/
12.РА313997 Притульська Н. В.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2001/
13.РА320823 Невмиваний С. Л.Одес. держ. акад. харч. технологій. Розробка біотехнології ферментованих соєпродуктів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20.- URL: /ard/2002/
14.Ж23673 Толоконніков Ю. О. Використання нетрадиційної сировини і відходів виробництва щодо вироблення радіопротекторних продуктів харчування [Текст]: 1 // Причорномор. екол. бюл.-С.75-77
15.Ж70284 Павлюк Р. Ю. Нові біологічно активні добавки із трутневих личинок - альтернатива бджолиному маточному молочку [Текст]: Вып. 6 // Вестн. науки и техники.-С.16-21
16.РА323721 Прохода І. О.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Товарознавча характеристика апідобавок із трутневих личинок і прополісу та їх застосування в продуктах харчування [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2003/
17.РА327888 Волошин П. В.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові [Текст] : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2003/
18.РА326564 Шпирко Т. В.Одес. нац. акад. харч. технологій. Розробка біотехнології переробки зернової сировини в харчові добавки [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20.- URL: /ard/2003/
19.Ж29432 Мелетьєв А. Є. Перспективи розроблення нових біологічно активних добавок на основі пива [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.45-47
20.РА340153 Міськін О. М.Одес. нац. акад. харч. технологій. Удосконалення технології соєпродуктів з використанням ендогенних ферментів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20.- URL: /ard/2005/
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського